همه کاربردهای یخ

به گزارش محیانیوز، در صورتی که با تغییر جای مبلمان، پایه های آن در اثر سنگینی روی فرش جا انداخته اند، از یخ استفاده کنید. بگذارید یک تکه یخ روی قسمت موردنظر آب شود. با کشیدن مسواک پرزها به جای خود برمی گردند.

• برطرف کردن چروک لباس
در صورتی که لباس شما بیش از حد چروک شده است و وقت کافی برای شستشوی مجدد آن ندارید، قبل از اتو زدن یک تکه یخ داخل پارچه ای نرم بگذارید و روی لباس بمالید.

• جلوگیری از تاول زدن
اگر هنگامی که جایی از بدن تان سوخت، فورا تکه ای یخ روی قسمت سوخته بدن قرار دهید، مانع از تاول زدن آن می شود.

• گرفتن روغن اضافی غذا
در صورتی که سوپ یا خورشت شما بیش از حد چرب شده است، راه حل سریعی برای آن وجود دارد. داخل یک ملاقه فلزی مقداری یخ بریزید و ته آن را روی سوپ قرار دهید. چربی ها دور ملاقه جمع می شوند.

• گرم کردن برنج
اگر برنج شما هنگام گرم کردن در مایکروفر خشک می شود، یک تکه یخ بالای آن قرار دهید تا با آب شدن رطوبت لازم برای برنج فراهم شود.

• کندن آدامس از روی لباس
زمانی که متوجه چسبیدن آدامس به لباس خود شدید، کافیست با خونسردی یک تکه یخ روی آن بمالید و با استفاده از یک قاشق آدامس را از سطح لباس تمیز کنید.

• از بین بردن مزه دارو
مزه دارو هر چه باشد، بچه ها از خوردن آن طفره می روند. با دادن یک قطعه یخ قبل از خوردن دارو، غدد چشایی موقتا بی حس شده، بدون شیرین کننده ها دارو را با موفقیت به کودک تان بدهید.

• درآوردن ذرات از دست کودکان
قبل از استفاده از سوزن استریل برای درآوردن ذرات فرو رفته در دست کودک، جای موردنظر را با یک قطعه یخ ماساژ دهید. این کار باعث می شود درآوردن ذره بدون فریادهای او و سریع تر و بدون درد انجام شود.

• خنک کردن آب برای حیوانات خانگی
اگر در خانه خرگوش، یا هر نوع حیوان خانگی نگه داری می کنید، از چند قطعه یخ برای خنک شدن ظرف آب آنها استفاده کنید.

• باز کردن سینک ظرفشویی
در صورتی که به دلیل تجمع چربی، آب به خوبی از سینک رد نمی شود، تکه های یخ کارسازند. با انداختن چند یخ داخل سینک، چربی ها به آنها خواهند چسبید و گرفتگی برطرف و راه آب باز می شود.

• یکدست شدن سس
اگر می خواهید سس سالادتان به خوبی سس های بیرون باشد، تمام محتویات سس را داخل شیشه دردار بریزید و یک تکه یخ به آن اضافه کنید. در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید. یخ را درآورید و از خوردن سسی یکدست لذت ببرید.

• جلوگیری از بریدن سس
اگر هنگام ترکیب کره، تخم مرغ و آب لیمو، سس حالت بریده بریده پیدا کرد، نگران نباشید. کافیست یک تکه یخ داخل تابه بیندازید و هم بزنید تا سس به حالت اول برگردد و روان شود.