ستی مولایی؛ اگر کمی با خودمان صادق باشیم، واقعا چه چیزی میتواند جای دسر بعد از غذا را پر کند؟ مسلما خوردن دسر در مقادیر مناسب مشکلی به وجود نمیآورد اما مشکل زمانی است که در خوردن آن زیاده روی کنیم.
تنها راهکار برای رژیمهای طولانی استفاده از دسرهای خوشمزه و در عین حال سبک است که کمک میکند تا ولع ما در این دوران نسبت به خوردن بیش از اندازه دسر کمتر شود. این دسر سرشار از ویتامین AوC و منبع غنی ویتامین Eو B6است. برای تهیه این دسر انبه بهشتی به مواد زیادی نیاز ندارید. در اینجا با ترکیب آن آشنا شوید.
(برای 10 نفر)
مواد لازم:
پودر سفیده تخم مرغ: 3 قاشق غذاخوری
آب گرم: 4/1 پیمانه
آب لیمو ترش تازه: 4/1 پیمانه
کرم تارتار: 4/1 قاشق غذاخوری
شکر پودر شده(ترجیحا رژیمی): 1 پیمانه
پنیر سویا خشک شده: 40 گرم
پوست لیمو ترش: 1قاشق غذاخوری
انبه سفت: 2 عدد بزرگ
آب پرتقال تازه : 4/1 پیمانه
مرحله اول
ظرف مناسبی با ارتفاع 7 سانتی متر را چرب کنید.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ،آب گرم و آب لیموترش را در کاسهای مخلوط کنید و با یک چنگال آن را بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس با استفاده از همزن برقی مخلوط را به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا پودر تخممرغ در آن حل شود.کرم تارتار را به مخلوط اضافه کنید و با درجه ملایم هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در نهایت، شکر پودر شده را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط سفت شود.
مرحله سوم
پنیر سویا و پوست لیمو ترش را در مخلوط کن بریزید.آن قدر مخلوط کنید تا ماده نرم شود. سپس مخلوط را به کاسه بزرگی منتقل کنید و مخلوط تخم مرغ، آب گرم و آب لیمو ترش رابه آن اضافه کنید و با قاشق،مخلوط را در ظرفی که از قبل چرب کردهایم میریزیم.
مرحله چهارم
روی دسر را با نایلون پوشش بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا منجمد شود. حداقل زمان لازم برای این کار 8 ساعت است.
مرحله پنجم
انبه ها راپوست کنده و تکه تکه کنید. سپس آن را با آب پرتقال در مخلوط کن ریخته و تا زمانیکه کاملا نرم شود و به صورت پوره درآید آن را مخلوط کنید.3 تا 4 قاشق غذاخوری سس انبه را وسط 10 عدد بشقاب ریخته و مخلوط را از یخچال در آورده و برعکس کنید. تا از قالب در بیاید سپس آن را با چاقو به تکه های مساوی تقسیم کنید.
نکته:
منبع:
https://diethood.com/mango-semifreddo/