طرز تهیه استيك سالزبري

به گزارش محیانیوز، استيك سالزبري
گوشت چرخكرده ٢٥٠ گرم
خرده نان پودر شده يا آرد نخودچي ١ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل مقداري
پياز ١ عدد رنده شده آب گرفته و ١ عدد پياز اسلايس شده
آب گوشت يا آب با عصاره گوشت حدودا ١ ليوان
كره ٢٥ گرم
آرد مقدار ١ قاشق غذاخوري
تهيه: ابتدا پياز را رنده كنيد و آبش رو بگيريد و گوشت را با ادويه و خرده نان ورز بديد و يه نيم ساعت بزاريد تو يخچال و بعد به شكل بيضي با دست فرم بديد و گريل كنيد ،در تابه اي جدا گانه پياز را خلالي برش بديد و مقداري با كره تفت بديد تا سرخ بشه بعد بهش آرد اضافه كنيد و سپس آب گوشت يا (عصاره+آب )را اضافه كنيد و وقتي سس جوش آمد و غليظ شد بهش گوشتي كه كباب شده را اضافه كنيد(من خودم سس پياز را جداگانه در كنار استيكم سرو كردم) ولي اصل اين استيك اينه كه گوشت توي سس پياز بپزه،در كنارش هم سيب زميني و هويج رو پختم و بعد به همراه كدو و قارچ با ادويه (پاپريكا،پودر سير،فلفل سيا و قرمز،نمك )مزه دار كردم و بعد سرخشون كردم بسيار خوشمزه ميشه امتحان كنيد ،به همين راحتي يه بشقاب خوشمزه خواهيد داشت.
سالاد خیار با سس خامه و شوید
ابتدا خامه ترش و آبليمو و نمك و فلفل و شويد خرد شده را باهم مخلوط ميكنيم و بعد خيار را به شكل دايره و اسلايس نازك ميكنيم و بعد پياز بنفش را هم نازك برش بديد و هر دوتاشو بريزيد توي سس خامه تا مواد به خرد هم بره و تماااام