ستی مولایی؛ با وجود اینکه ماکارانی در دسته غذاهای کربوهیدراتدار قرار می گیرد، اما دارای خواص فراوانی است. در واقع؛ ماکارونی سرشار از ویتامین آ بوده و به رشد سلولهای جدید پوستی کمک بسیاری میکند. همچنین؛ ماکارونی سرشار ازکربو هیدرات است و به افزایش وزن کودکان کمک میکند.
مواد لازم
خامه: 150 میلی لیتر
تخم مرغ متوسط: 4 عدد
پارمزان ریز رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار، رنده شده: 60 گرم
اسپاگتی:300 گرم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز، ریز خرد شده: 1 عدد
برگ اسفناج کوچک: 200 گرم
گوجه گیلاسی، نصف شده: 50 گرم
بیکن: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا اسپاگتی را به همراه یک پیمانه نمک در آب جوش بریزید تا به خوبی نرم شود. سپس آن را آبکش نمایید. در این فاصله فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
خامه، پنیر رنده شده و تخم مرغ را داخل یک ظرف به همراه ادویه ریخته و با هم ترکیب کنید. سپس مواد آماده شده را کنار بگذارید.
مرحله سوم
ماکارانی را آبکش کرده و بر روی آن آب سرد بریزید تا کامل نپزد. سپس مقداری روغن زیتون را در یک ماهیتابه 24 سانتیمتری گرم کنید، پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. بیکن را اضافه کنید و 3-4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی شود سرخ کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله؛ اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید یک یا 2 دقیقه پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه مخلوط کنید. سعی کنید از کودکان برای مخلوط مواد استفاده کنید.
مرحله پنجم
کمی روغن زیتون دیگر به ماهیتابه اضافه کنید، مخلوط را به آن اضافه کرده و سطح آن را صاف کنید. پنیر باقیمانده و گوجه گیلاسی نصف شده را روی آن قرار دهید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود و تقریباً پخته شود، بپزید. سپس از فر خارج کنید و به مدت 10 دقیقه در ماهیتابه بگذارید تا خنک شود.
منبع:
https://realfood.tesco.com/recipes/spaghetti-cake.html