3 اشتباه رایج در آشپزی که حتی بهترین رسپی ها را هم نابود کرده است

به گزارش محیانیوز،تکرار مدوام همان تکنیک‌ها، می‌تواند شما را از روش‌های جدید و منحصر به فرد، دور کند. همه فکر می‌کنیم که سوزاندن غذا، جزو اشتباه جدید است که غذا را خراب می‌کند. اما با این حال افتضاح‌تر از سوزاندن غذا هم وجود دارد. عدم توجه به جزئیات، می‌تواند مانع از آن شود که دستپخت شما عالی به نظر برسد. در ادامه می‌خواهیم سه نمونه از اشتباه‌های آشپزی را بررسی کنیم.

  1. سرخ کردن با روغن زیتون، مهم ترین اشتباهات رایج در آشپزی
    برخی افراد فکر می‌کنند که روغن زیتون به دلیل خواصی که دارد، برای سرخ کردن هم مناسب است. در حالی که این کار واقعا اشتباه است. روغن زیتون سرشار از ویتامین و مواد معدنی است، اما برای سرخ کردن پیشنهاد نمی‌شود. اگر روغن زیتون را سرخ کنید، یک طعم بدمزه و نفرت انگیز را تجربه خواهید کرد. شما می‌توانید از روغن زیتون بر روی سالاد، مواد غذایی یا حتی بعد از پختن غذا استفاده کنید. با این حال دقت کنید که به هیچ عنوان از آن برای سرخ کردن و بر روی شعله گاز، استفاده نکنید.
  2. عدم گرم کردن کامل تابه قبل از آشپزی کردنبرای آن که خوب بتوانید آشپزی کنید و غذای خوشمزه‌ای درست کنید، بهتر است اول از همه تابه خوبی را انتخاب کنید. به عنوان مثال از تابه نچسب برای درست کردن استیک استفاده نکنید. اما برای درست کردن تخم مرغ از تابه نچسب استفاده کنید. بهتر است قبل از استفاده، تابه را داغ کنید؛ اما توجه داشته باشید که بیش از حد داغ نکنید تا بسوزد. برای درست کردن‌ گوشت و سبزیجات، بهتر است که از تابه داغ شده استفاده کنید. 
    3. نگهداری تمام محصولات مختلف درون یخچال
    برای آن که بتوانید خوب آشپزی کنید، باید از محصولات مناسب استفاده نمایید. دقت کنید نیازی نیست که همه وسایل غذایی را در یخچال نگه دارید. گوجه فرنگی، انبه، سیب، پیاز، سیب زمینی، کدو سبز، بادمجان و… را نیازی نیست در یخچال نگه دارید. این میوه‌ها گرمسیری هستند و بیرون از یخچال، قابل نگهداری هستند. سخن آخر در رابطه با 3 اشتباهات رایج در آشپزی
    غذا پختن یکی از لذت بخش‌ترین کارها در دنیاست. البته در صورتی که بهترین رسپی‌ها بر اساس قواعد و تکنیک‌های درست، طبخ نمایید. شما کدام یک از اشتباهات بالا را قبول دارید؟ چه اشتباه دیگری را هنگام آشپزی، معرفی می‌کنید؟