چگونه مادر بیش از حد احساسی نباشیم

به گزارش محیانیوز،گاهی اوقات این رفتار به نفع فرزندشان می شود اما این مادران به خودشان آسیب وارد می کنند و شاید از نگاه فرزندانشان احترام کافی را نداشته باشند. به نظر شما چه راهکار هایی هست که از طریق آنها یاد بگیریم مادر بیش از حد احساسی و شکننده نباشیم؟
ساده ترین روش های پیشنهادی کارشناسان را در این بخش برای رسیدن به این مسئله مهم میتوانید بخوانید.

از خودتان مراقبت کنید
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که شب ها چقدر می خوابید؟ آیا غذای خوب می خورید؟ آیا به طور منظم ورزش می کنید؟ اگر پاسخ شما به این سوالات منفی است، یعنی شما بمب عاطفه مادرانه هستید و خودتان را فراموش کرده اید. شما بیش از حد خودتان را خسته می کنید و به همه فرزندانتان سرویس می دهید.

از هیکل و قیافه افتاده اید، احساس خوبی در مورد خودتان ندارید و سرگرمی برایتان معنایی ندارد. شما نباید کسی باشید که مدام به خاطر اینکه چیزی کم و کسر است، عذرخواهی می کند. نباید به خاطر خسته بودن از دیگران عذرخواهی کنید ؛ پس سعی کنید اول از همه به جسم خودتان رسیدگی کنید تا روح و رفتارتان هم بهبود پیدا کند.

تا شماره 10 بشمارید
در جامعه امروزی همه افراد مخصوصا خانم ها باید یاد بگیرند که با خودشان صحبت کرده و این صحبت ها را با صدای بلند بیان کنند. این که ما زبانمان را محدود می کنیم، باعث می شود که از خیلی چیز ها عقب بمانیم.
یکی از روش های موثر این است که با خودتان با صدای بلند صحبت کنید و جملات خوب بیان کنید. همچنین می توانید از عدد یک تا ده بشمارید ؛ شمردن تا عدد 10 به شما یادآوری می کند که باید به خود بیشتر فکر کنید.

گله و شکایت را کنار بگذارید
همه ما با شرایطی در زندگی مواجه می شویم که دلمان می خواهد از آن ها گله و شکایت کنیم اما اگر مدام در حال انجام این کار هستید و همیشه نیمه خالی لیوان را می بینید، احتمالاً دیگران شما را یک انسان غر غرو می شناسند.
باید سعی کنید کاملا برعکس عمل کنید؛ یعنی به خاطر چیز های خوبی که در زندگی دارید، خداوند را شاکر باشید. اگر عادت به غر زدن و ناله و شکایت دارید، سعی کنید روی چیز هایی تمرکز کنید که بابت شان سپاسگزار هستید.

به افکار خود دقت کنید

ممکن است که این احساساتی شدن بیش از حد، چند وقت یک بار برای شما رخ بدهد که علت آن هم فرضیات غلط، افکار منفی و واکنش شدید به بعضی از چیز ها است. شما باید سعی کنید روی افکارتان تسلط داشته باشید و اجازه ندهید که بیش از حد روی چیز های منفی متمرکز شود.

برنامه ریزی های خود را کمی سبک تر کنید
باید محدودیت هایی داشته باشید. هنگامی که از خواب صبحگاهی بیدار می شوید، به خودتان فکر می کنید که ایا امروز می توانید کاری انجام دهید؟ احتمالاً بدن و ذهن تان به شما می گویند که امروز باید کمی آهسته تر عمل کنید، کمی استراحت کنید و چیز هایی را از برنامه خود حذف کنید.

قرار نیست برای انجام دادن کار ها عجله داشته باشید و خودتان را آزار دهید. پس سعی کنید در برنامه ریزی هایی که انجام می دهید، منعطف باشید و بیش از حد خودتان را آزار ندهید.

غیبت کردن را فراموش کنید

هیچ راهی سریع تر از بیرون آمدن از این روش رفتاری غلط وجود ندارد ، جز این که غیبت کردن را برای همیشه کنار بگذارید و سعی کنید شجاعت تغییر رفتار را در خودتان به وجود بیاورید.
قطعاً زمانی که ذهن خود را مثبت کنید، تمایل کم تری به حرف زدن راجع به دیگران پیدا می کنید و همچنین می توانید این را به دوستان تان هم تذکر دهید. بعد از مدتی احساس بهتری نسبت به خودتان پیدا خواهید کرد.

فضا یا منبع را بشناسید
گاهی اوقات ما به دلیل اطلاعات کمی که داریم، درگیر مشکلات می شویم و سعی نمی کنیم که خودمان را ارتقا دهیم. همیشه ما همه جنبه ها را نمی دانیم، بلکه باید سعی کنیم نگاه کلی نسبت به مسائل داشته باشیم و اطلاعات و آگاهی خود را بالا ببریم.
اگر بدانیم که ریشه مشکلات از کجاست و ما چه اقدامی برای آن انجام داده ایم، پس می توانیم رفتار موثرتری داشته باشیم، بدون این که خودمان آزار ببینیم.

طرز فکر خود را اصلاح کنید

هنگامی که از حجم زیاد کار های خانه خسته می شوید، از خودتان بپرسید که به چه حقیقت هایی در مورد خداوند باور دارید. در واقع باید روی حقایق تمرکز کنید، نه روی احساسات تان.
هنگامی که اجازه می دهیم احساساتمان ما را راهنمایی کند، وارد یک تونل تاریک از ناامیدی می شویم. پس باید تمرکز خود را روی حقایق بگذاریم تا جهت مستقیم را در پیش بگیریم و در مسیر گم نشویم.
این چند مورد به ظاهر ساده، تاثیر فوق العاده ای در شما ایجاد خواهد کرد فقط کافیست امتحان کنید.