به گزاارش محیانیوز، ممکن است برخی از افراد کم شنوا مایل نباشند که سمعک آنها در معرض دید باشد. نامرئی بودن این مدل ها باعث شده، افراد کم شنوا بیشتر از قبل به استفاده از سمعک تمایل پیدا کنند. در نتیجه سمعک نامرئی علاوه بر اینکه مشکلات شنوایی و ارتباطی را حل نموده، موجب افزایش اعتماد به نفس این دسته از افراد نیز شده است.
سمعک نامرئی چیست؟
سمعک نامرئی(IIC) به سمعک بسیار کوچکی گفته میشود که در عمق مجرای گوش قرار گرفته و از بیرون قابل مشاهده نیست. تکنولوژی به کار رفته در این دسته از سمعک ها از جدیدترین فناوری های روز دنیا به حساب میآیند. به دلیل وجود تکنولوژی پیشرفته در آن، سمعک نامرئی در عین کوچک بودن بسیار با قدرت عمل کرده و شنوایی طبیعی به کاربر ارائه میکند.
مزایای سمعک نامرئی
معایب سمعک نامرئی
آیا همه افراد میتوانند از سمعک نامرئی استفاده کنند؟
شرایطی موجب میشوند که سمعک نامرئی برای افراد خاصی مناسب نباشد. اگر فرد دارای کم شنوایی شدید تا عمیق است، بهتر است از سمعک های پشت گوشی استفاده کند. بهتر است افرادی که کم شنوایی آنها در رده ملایم تا متوسط است به خرید سمعک نامرئی فکر کنند.
همانطور که اشاره کردیم سمعک نامرئی در عمق کانال گوش قرار میگیرد، بنابراین به طور مداوم در معرض جرم گوش است. سمعک نامرئی در سالمندان و افرادی که جرم گوش زیادی دارند، کارکرد مناسبی نخواهد داشت. سمعک نامرئی به صورت سفارشی و متناسب با مجرای گوش ساخته میشود. مجرای گوش کودکان کوچک است و با مرور زمان اندازه آن نیز تغییر میکند. در نتیجه با تغییر کانال گوش، امکان ساخت سمعک نامرئی برای این گروه سنی وجود ندارد.
انواع سمعک نامرئی
انواع مختلفی از سمعک های نامرئی توسط برند های معتبر به بازار عرضه شده است. در ادامه جدیدترین مدل ها را به شما معرفی میکنیم که قبل از خرید سمعک نامرئی میتوانند کمک کننده باشند.
سمعک های نامرئی اتیکن
سمعک های Siya و Opn llC از مدل های نامرئی اتیکن هستند که صدای بسیار شفافی را به کاربر سمعک ارائه میکنند. تکنولوژی به کار رفته در این مدل ها بسیار پیشرفته بوده و در بیش از ۸۰ درصد از بیماران با مجرای گوش متفاوت، کاملاً نامرئی هستند.
به دلیل کوچک بودن سایز سمعک های نامرئی، فناوری بلوتوث و وایرلس در آنها وجود ندارد. سمعک سیا اتیکن دارای ۴۸ کانال فرکانسی است که قابلیت این را دارد در محیط های شنیداری مختلف خیلی سریع تطبیق یابد.
سمعک های نامرئی زیمنس
از سمعک های نامرئی زیمنس، میتوانیم به مدل Insio Nx IIC و Silk اشاره کنیم. این سمعک ها هوشمند بوده و از جدیدترین فناوری ها در آن ها استفاده شده است. این مدل ها در سه سطح تکنولوژی۷،۵،۳ به بازار عرضه شده اند. مدارات ضد فیدبک و حذف نویز به کار رفته در آنها باعث شده کیفیت صدای دریافتی خیلی بهتر شود. سمعک های نامرئی Insio Nx IIC و Silk زیمنس صدای شفاف و طبیعی را برای کاربر سمعک فراهم میکنند.
سمعک های نامرئی ریساند
سمعکIIC LINX ۳D ریساند از کوچکترین سمعک های این کمپانی محسوب میشود. تکنولوژی پردازش دو گوشی در آن به کار رفته است. در این مدل نیز مدارات حذف نویز نیز وجود دارد. با وجود فناوری پیشرفته موجود در IIC LINX ۳D، قیمت آن بسیار مناسب است. سرعت پردازش صدا در این سمعک نامرئی ریساند، بسیار بالاست و همین موضوع باعث شده کیفیت صدای دریافتی در سطح مطلوبی باشد.
سمعک های نامرئی فوناک
سمعک های Lyric و VitroB Titanium فوناک بسته به مجرای گوش فرد، تا حدود زیادی نامرئی هستند. این مدل ها برای کم شنوایی ملایم تا متوسط مناسب بوده و صدای بسیار شفافی را برای کاربر سمعک فراهم میکنند. سمعک لیریک فوناک مقاومت خوبی در برابر رطوبت دارد. پوسته سمعک VitroB Titanium نیز از جنس تیتانیوم است که مقاوت بدنه سمعک را بسیار افزایش میدهد.