ستی مولایی؛ جالب است بدانید که اگر این غذا بدون برنج سرو شود میتواند به عنوان یک غذای سالم هم استفاده شود. ارزش غذایی این غذا برای هر نفر 507 کالری است و میزان چربی پایینی دارد. البته اگر با پنیر مازرلا سرو شود از حالت رژیمی در خواهد آمد.
مدت طبخ: 20 دقیقه
مواد لازم:
سینه مرغ: 150 گرم یا یک عدد مرغ کامل
کره: 2قاشق غذاخوری
برگ گیاه مریم گلی: 2قاشق غذاخوری
فلفل: 2/1 قاشق چایخوری
برگ بو: 12 عدد
ورق آلومنیوم مونیل: 4عدد
رازیانه تازه: 4/1 پیمانه
فلفل دلمه ای تازه: 2عدد
روغن زیتون: 8قاشق چایخوری
پنیر مازرلا: 120 گرم
دستور پخت
مرحله اول
درون هر یک از قطعات مرغ را حفره ای با کمک چاقو درست می کنیم . با پنیر مازرلا آن را پر کنید. کره، مریم گلی و فلفل را در ظرفی تفت داده و روی آن بریزید. سپس داخل هر یک از قطعات مرغ یک برگ بو قرار دهید تا بوی مرغ را بگیرد.
مرحله دوم
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. هرکدام از تکههای فویل را به صورت کاسهای شکل قرار دهید و مرغها را در فویل قرار دهید. هر یک از فلفلهای دلمهای را به 4 قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن میتوانید از فلفلهای رنگی استفاده کنید.
مرحله سوم
روی مرغ کمی رازیانه خرد شده بریزید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس فویل را روی آن بکشید به گونهای که محتوای درون معلوم نشود و مرغ کاملا در فویل قرار گیرد.
مرحله چهارم
فویلها را روی طبقه وسط فر قرار دهید.18 تا 20 دقیقه بگذارید تا مرغ بپزد.بعد آن را از فر دربیاورید.فویل را از دور آنها باز کرده و غذا را در ظرف اصلی منتقل کنید. از آب درون فویل روی غذا بریزید.
مرحله پنجم
سیب زمینی را بپزید سپس آن را پوست کنده و در کاسه ای قرار دهید.کره و شیر گرم را به آن اضافه کنید و ان را بکوبید تا کاملا نرم شود.پنیر،نمک و فلفل را هم به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.مخلوط را درون زیپ کیب قرار داده و در فریزر بگذارید.شما می توانید آن را تا 2 روز در فریزر قرار دهید.
برای سرو
منبع:
https://www.foodandwine.com/recipes/sauteed-chicken-breasts-fennel-and-rosemary