به گزارش محیانیوز، مواد لازم
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
دستور پخت
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته و تا نصف قد فنجان ها آب ریخته ،بعد مواد را داخل فنجون های خود ریخته و با یک یه پایه کوچک داخل قابلمه قرار داده و ۴۵ دقیقه با شعله متوسط رو به بالا اجازه پخت دهید.
نکته
فنجان ها را از قابلمه خارج کرده و میتوانید با پودر قند یا پوست پرتقال رنده شده تزیین و نوش جان کنید.