به گزارش محیانیوز، مواد لازم
آرد سفید_ ۲ لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱ لیوان
تخم مرغ _ ۳ عدد
شکر _۱ لیوان
موز له شده_۲ عدد
نمک _۱/۴ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
ظرف کاملا خشک برداشته و ۳عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
موز های له شده اضافه کرده(در صورت تمایل گردوی پودر شده)با ریسک هم میزنیم.
مرحله پنجم
آرد و وانیل ، نمک و بکینگ پودر را ۳ بار از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.
مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج کنید.
در دستور تهیه کیک موزی به جای استفاده از کره می توانید از مارگارین استفاده نمایید.
و داخل بافت کیک میتوانید از گردو و فندق استفاده کنید و برای طعم بهتر کیک می توانید مقداری ژله موز تهیه نمایید و برای تزیین کیک از این ژله خوشمزه استفاده نمایید.