نان عمدتاً حاوی آرد گندم است که حاوی گلوتن، شکر، نمک، مخمر، آب و گاهی اوقات حاوی مهارکنندههای کپک و اسید فیتیک است.
براین اساس اگر مصرف نان را متوقف کنیم، میتوانیم از مزایای زیر برای سلامت خود بهرهمند شویم؛
۱- نفخ کمتر.
۲- جذب بهتر روی، کلسیم و آهن.
۳- افزایش واضح تمرکز و کاهش حواس پرتی، به دلیل کاهش سرعت سوزاندن کربوهیدراتها و وابستگی بدن به چربیها برای تامین انرژی.
۴- داشتن خلق و خوی بهتر وکاهش عصبانیت و افسردگی به دلیل ثبات سطح قند خون و کاهش مقاومت به انسولین.
۵- احساس داشتن انرژی و افزایش فعالیت.
۶- کاهش علائم چندین بیماری که مهمترین آنها دیابت است.
۷- سطوح پایین کلسترول LDL مضر.
۸- بهبود محسوس در سطح ویتامین E و ویتامینهای گروه B، زیرا کربوهیدراتها مانع جذب این ویتامینها میشوند.
۹- بهبود سلامت روده و کاهش علائم حساسیت به گلوتن در صورت وجود.
۱۰- کاهش وزن به دلیل مصرف چربی ذخیره شده.
این فواید ۱۰ تا ۳۰ روز پس از ترک نان احساس خواهند شد، اما به یاد داشته باشید که قبل از توقف پختن نان، بدن شما با قطع خوردن آن کاملاً متفاوت خواهد بود./همشهری