طرز تهیه پیاز سوخاری

به گزارش محیانیوز، مواد خشک رو اول یه هم می زنم بعد ما زردچوبه هم داریم توی این ترکیب ولی الان بهش اضافه نمی کنم چون نمی دونم چقدر رنگ می خواد بهمون بده بعد از اینکه این مایع بترمون آماده شد بهش زردچوبه رو اضافه می کنیم فقط برای رنگش این کار رو می کنیم و حالا شروع می کنیم کم کم بهش آب اضافه کنیم ترجیحا آبتون خیلی سرد باشه آبی که بهش اضافه میشه بعد اینقدر آب رو اضافه می کنیم تا با اون غلظتی که می خوایم برسه .

خب تا جایی که ببینید غلظتش باید به اینجا برسه حالا سعی می کنم که بهتون نشون بدم اگر خیلی رقیق باشه این مایع بترش رو شما توی روغن ترک می داره و از هم باز میشه اگرم خیلی غلیظ باشه اون آنیون رنیگ های شما خیلی سنگین میشه یه چیزی مثل همون ماست غلیظی که همیشه درست می کنیم تا این غلظت خوبه بعد که توی این مرحله بترمون آماده شد بهش زردچوبه اضافه کنیم برای همین از اول اضافه نکردیم که گفتم مقدار رنگش رو اینجوری راحت بفهمیم که چقدر میشه فقط می خوایم یک ذره به سمت رنگ بین زرد و نارنجی این مایلی ما اینطوری خیلی بهتر خوش رنگ تر میشه آنیون رینگ های ما و اینکه حالا همون طعم و بوی زردچوبه و پیاز در کنار هم همیشه چیز جذابی میشه .

خب این مایع ما حاضره فقط نمکش رو بچشید حتما در آخر خودتون حالا فقط قبل از استفاده باید این رو بگذارید توی یخچال خیلی مهمه که این مایع بتره شما سرد باشه چون توی کیفیت و اون پف کردنش خیلی کمک می کنه که بلافاصله از مایع سرد ما می زاریم توی روغن داغ فقط دربش رو بپوشونید بزارین توی یخچال توی این فاصله ای که این توی یخجال سرد میشه روغنتون رو هم روشن کنید روی شعله ی خیلی کم تا وقتی که مایع شما سرد شد مایع شما هم داغ بشه اینم توی فریزر بزارین که حالا در حدوده پنج و شیش دقیقه فقط برداریدش و همش بزنید همین پیازامون رو به صورت حلقه می بریم حالا این سر و ته پیاز و از اول شما جدا کنید .

خب خب حالا پیاز رو به صورت حلقه ای مثلا حدودا باید تقریبا قطره حلقه ها کم تر از یک سانتی متر باشه یا حالا همون یک سانتی متر یا کم تر معمولا این لایه ی اول و دومش یکم شله باشه شکسته بشه فقط این رو هم بگم خدمتتون که برای انیون رینگ معمولا این حلقه های خیلی بزرگه بیرونی استفاده نمیشه اینقدر بزرگ خوب نیستش یک ذره مثلا شما لایه ی بیرون رو بردارید بعد از لایه های درونی ترش که کوچیک تره استفاده بکنید حلا اگر پیازتون کوچیک باشه که از همون اول کلا حلقه هاتون کوچیک میشه و از این حلقه هایی که جذا می زاریم گفتم که می تونین اینارو خشک کنین باهاش پودر پیاز درست کنین و یا حالا برای سرخ کردن و اینا از اینا استفاده کنین همینطوری حلقه ها رو آماده می کنیم کنار می گذاریم آماده می کنیم برای سرخ شدن این مایع بترمون هم دیگه کاملا سرد شده دیگه آمادس برای پخت فقط یه هم می زنم که زیر و روش کنمو مطئمن شم که یکنواخته بعد شروع می کنیم پیازها رو داخل این فرو کنید حالا بهتره که یا از چنگگ های استفاده کنید یا حالا من از سیخ های چوبی بامبو استفاده می کنم که خیلی تماس نداشته باشه بعد همین داخلش می چرخونید در این یک ذره منتظر بمونید که اون اضافه هاش ازش چکیده بشه بعد توی روغن بگذارید حتما از داغ بودن روغنتون هم مطمئن شید حالا روی یک سطحی می زارم که یک ذره روغنشون کشیده بشه روی دستمال اینم آنیون رینگ دیدین که خیلی سادس خیلی  سریع و راحت می تونین انجامش بدین .

دیگه با هر سسی که دوست دارین میل کنین اکثره سس هاس فست فود با کچاب و سس تارتارو اینا خیلی خوب میشه و اینکه بازم اگر در مرود فست فودها علاقه دارین یک مجموعه ی فست فود داریم که به طور کامل کلی فست فود بهتون اونجا آموزش دادم و همینطور طرز تهیه و ساخته سوسیس و کالباس صنعتی کارخونه ای رو توی خونه و با امکانات خونه می تونین اون مجموعه رو ببینین خودتون سوسیس و کالباس درست کنید با کیفیت خیلی خوب با کیفیت صنعتی نه کیفیت خونگی و انواع فست فودها و انواع ساندویچ ها و هات داگ و همبرگر و همه اینا رو هم توی اون مجموعه بهتون آموزش دادم می تونید ببینید و انواع سس هایی که مخصوصه سرو فست فودها هستش اون رو هم توی اون مجم.عه هستش مجموعه ی مفیدیه فکر کنم براتون اگر که فست فود دوست دارین می تونین اون رو هم ببینین امیدوارم که درست کنید مفید باشه براتون میل کنید و ازش لذت ببرید.