به گزارش محیانیوز، بریم با هم طرز تهیه این پیتزا سبزیجات خوشمزه رو ببینیم همچنین نحوهی درست کردن این خمیر پیتزای خونگی هم با هم میبینیم تا به یک پیتزای سبزیجات خوشمزه با خمیر پیتزای خونگی با کیفیت درست کنیم برای درست کردن خمیر پیتزا به یک لیوان آب ولرم نیاز داریم میریزمش داخل کاسه دمای اب در حدیه که نه داغه و نه سرده بهش یک قاشق مرباخوری شکر اضافه میکنم و کمی هم میزنم بعد یه قاشق خمیرمایع اضافه میکنم و دوباره کمی هم میزنم تا خمیرمایع مرطوبشه خب حالا درپوش میزارم و اجازه میدم حدوده ده دقیقه بمونه تا خمیر مایع فعال شه خب بعد ده دقیقه ببینین یه حالت کف مانند و حباب مانند داره این یعنی خمیرمایتون مشکل نداره و فعال شده کمی همش میزنم بهش حدوده بهش حدوده چهار قاشق ارد اضافه میکنم و مخلوطش میکنم حالا بهش یه قاشق مرباخوری سر صاف یا پنج گرم نمک اضافه میکنم و حدودا یک پیمانه از آرد رو اضافه میکنم ومخلوطش میکنم حالا دو قاشق غذاخوری روغن اضافه میکنم و مخلوطش میکنم .
خب حالا کم کم بهش آرد اضافه میکنم و خوب مخلوطش میکنم تا زمانی که خمیر جمعشه و حالت خیس و آبکی و شل نداشته باشه الان خمیر کمی جمع شده و از این مرحله به بعد با دست ورز میدم و کم کم با احتیاط بهش آرد اضافه میکنم تا زمانی که خمیر جمعشه و قابل ورز دادن باشه من قبلا یه آموزش صفر تا صده خمیر پیتزا گذاشتم تو کانال لینکش رو این پایین میزارم براتون این بالا هم میزارم میتونین ببینین خیلی کامل و مفصل در مورد کار کردن با خمیر و خمیرمایع براتون توضیح دادم .
خب این از خمیر که جمع شده و از حالت شل بودن در اومده اما صاف یکدست نیست و یک مقدار چسبندگی داره دیگه بیشتر از این بهش آرد اضافه نمیکنم در کل برای این خمیر من از دو نیم پیمانه ارد استفاده کردم شما هم شاید یک مقدار ببشتر یا کمتر از این مقدار لازمتونشه حالا کمی آرد روی سطح کارم میریزم و خمیر رو ده دقیقه ورز میدم اگه حین ورز دادن خمیرتون خیلی چسبندگی داشت میتونین خیلی کم آرد بپاشین رو سطح کارتون اما سعی کنین تا جایی که امکانش هست از آرد کمتری استفاده بکنین تا خمیر پیتزاتون سفت نشه خب من خمیر رو حدوده ده دقیقه ورز دادم به این حالت در اومد صافتر و یکدستتر شده و حین ورز دادن چسبندگیش هم کمتر شد اما باز یک کوچولو چسبندگی داره اگه دقت کنین که این چسبندگی یعنی بیش از ارد اضافه نکردم و قراره یک خمیر با کیفیت داشته باشیم حالا خمیر رو چونه میکنم و کاسه رو با کمی روغن چرب میکنم و خمیر رو میزارم داخل کاسه روش رو خوب میپوشونم و اجازه میدم که حدوده یک ساعت استراحت کنه تا حجمش حدودا دو و سه برابرشه اگه دمای محیط سرده بهتره که خوب روش رو بپوشونین یا بزارینش توی محیط گرمتر .
خب حالا تا خمیر استراحت میکنه بریم که مواد پیتزا رو آماده کنیم اول برای پیتزامون یک سس درست میکنیم من حدوده پنج تا گوجه رو خرد کردم و میخوام پورش کنم شما میتونین اینها رو هم رنده هم بکنین من با پوست پوره کردم گوجهها رو اگه دوست داشتین شمام میتونین بدون پوستم پورش کنین خب فعلا گوجه پوره شده رو میزارم کنار یه پیاز کوچیک داریم که نگینی ریز خوردش میکنم اینم از پیاز حالا داخل ماهیتابه دو قاشق زیتون میریزم و پیاز نگینی خرد شده رو اضافه میکنم و تف میدم تا نرم و سبکشه بعد این که پیاز نرم شد و رنگش کمی تغییر کرد یه حبه سیر رنده شده دارم بهش اضافه میکنم اگه دوست داشتین از سیر بیشتری هم استفاده کنین حالا حدودا سی ثاینه سیر و پیاز رو تف میدم چون سیر خیلی سریع میسوزه لازم نیستش که زیاد تفتش بدین .
خب حالا بهش گوجه پوره شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم و در ظرف رو میزارم و کمی اجازه میدم آبش کشیدهشه تا غلیظترشه خب بعد اینکه سس کمی غلیظ شد بهش ریحون اضافه میکنم دو قاشق چایخوری آویشن اضافه میکنم نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه میکنم سه قاشق سس کچاپ کمی که غلیظتر شد بهش نمک اضافه میکنم دوباره کمی ریحون اگه دوست داشتین میتونین از ریحون بیشتری هم استفاده کنین و اجازه میدم که غلیظترشه و هر وقت که به غلظت سس رسید از رو حرارت ور میدارمش من میخوام برای درست کردن این پیتزای سبزیجات از کدو هم استفاده کنم حدوده چهار تا کدو رو خرد میکنم یه چند تا اسلایس کدو هم نگه میدارم برای روی پیتزا که ظاهر جذابتری داشته باشه داخل ماهیتابه یه قاشق روغن میریزم کدو رو اضافه میکنم کمی بهش نمک اضافه میکنم و کدوها رو یک مقدار تف میدم تا از حالت خامی در بیاد .
خب اینم از کدو بیش از حد تف نمیدم و هی هم نمیزنم که کدوها لهشن فقط در حدی که از حالت خامی در بیاد کافیه حدوده ده تا قارچ هم به این شکل خرد میکنم بهش یکی دو قاشق آب لیمو اضافه میکنم که سیاه نشه و با حرارت بالا قارچ رو تف میدم که بعدا اب نندازه برای تف دادن قارچ از حرارت کم و متوسط استفاده نکنین تا قارچهاتون آب نندازن و با شعله زیاد کمی تف بدین و بعد از رو حرارت برشون دارین ببینین به این قسمت که رسید دیگه از رو حرارت بر میدارم .
خب بعد حدوده یک ساعت اینم از نتیجه خمیر پیتزای ما حجمش تقریبا دو و سه برابر شده حالا خمیر رو جمع میکنم و روی سطج کارم کمی آرد میپاشم و خمیر رو منتقل میکنم رو سطح کار و پف خمیر رو میگیرم از خمیرم به اندازه دلخواه نسبت به اندازه ظرفم بر میدارم و چونه میکنم و بقیه خمیر رو میزارم داخل کاسه و روش رو میپوشونم که خشک نشه حالا روی خمیر و سطج کارم کمی آرد میریزم و خمیر رو با دست به این شکل بدون نیاز به وردن به اندازه ظرفم باز میکنم ضخامت خمیر هم به خودتون بستگی داره که در چه حدی باشه میتونین خمیر رو با وردنه هم باز کنین اما من ترجیح میدم که از وردنه استفاده نکنم .
خب حالا خمیر رو میزارم روی ظرفی که مقدار خیلی کمی آرد پاشیدم خمیر به ظرف نچسبه و اندازه خمیر رو نسبت به ظرف تنظیم میکنم خب حالا با چنگال چند تا سوراخ ایجاد میکنم که خمیر زیاد پف نکنه میتونین به خمیر توی این مرحله هم یه پنج دقیقه استراحت بدین تا حجمش بیشترشه و یک مقدار پوف کنه اگر هم دوست نداشتین میتونین بدون استراحت دادن به خمیر الان ازش استفاده کنین چون چیدن مواد رو خمیر کمی زمانبره و توی این فاصله خمیر یکم حجم میگیره من دیگه بهش استراحت نمیدم روی خمیر از سسی که آماده کردیم میریزم و آروم رو سطج پخشش میکنم پنیر میریزم از کدوی تف داده شده میریزم شما هم میتونین از هر سبزیجاتی که دوست داشتین استفاده کنین قارچ رو استفاده میکنم فلفل دلمهای سبز و نارنجی یک مقدار بهش ذرت اضافه میکنم دوباره یک عالمه پنیر روی پنیر هم از هر سبزیجاتی که دوست داشتین میتونین استفاده کنین تا ظاهر پیتزاتون جذاب ترشه من برای این کار از فلفل دلمهای کدو بادمجون زیتون گوجه گیلاسی و کمی ذرت استفاده میکنم .
خب این از پیتزای سبزیجات زیبای ما میزارمش داخل فری که از قبل گرم شده تا با دمای دویست الی دویست و ده درجه به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه بپزه انتهای پخت هم میتونین پریل بالا رو روشن کنین تا پنیرش طلاییشه خب اینم از پیتزای سبزیجات خوشمزه و زیبا و خوشرنگ ما اینم از خمیر پیتزای خونگی ما که ترد و پوکه شما میتونین با این خمیر انواع پیتزاها رو درست کنین و از خوردنشون لذت ببرین