رولت مرغ؛ غذای شیک و بین المللی برای پذیرایی در مهمانی‌ها

ستی مولایی؛ اگر به دنبال یک دستور غذای راحت و در عین حال خوشمزه می‌گردید رولت مرغ یک پیشنهاد عالی است. رولت مرغ در اصل سینه مرغ رول شده و پر شده است که با پنیر و فیلینگ قسمت داخلی رولت پخته می‌شود.

مواد لازم

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

جعفری: ۱ دسته کوچک

زرشک با آجیل غذا: ۲ قاشق غذاخوری

هویج: ۲ عدد متوسط

سیر: ۲ حبه

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زرچوبه:  به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

مرحه اول

ابتدا سینه مرغ را پخته سپس آن را در میکسر ریخته تا به خوبی با هم ترکیب شود و یک خروجی یکدست داشته باشد.

مرحله دوم

در یک ظرف دیگر پیاز و سیر را به خوبی رنده کنید و آب پیاز را بگیرید تا رولت شما در مرحله پخت باز نشود. سپس مواد آماده شده را با مرغ میکس شده مخلوط کرده و با دستکش آنها را ورز دهید.

مرحله سوم

در ظرفی دیگر تخم مرغ را شکسته و با آرد سوخاری و ادویه ها مخلوط کنید. استفاده ا زهمر زن برقی یا چنگال در این مرحله می تواند به شما کمک کند.

مرحله چهارم

برای این مرحله شما نیاز به یک سطح صاف دارید برای تمیز کار کردن می توانید رو سطح صاف یک سلفون بکشید تا خیالتان راحت باشد. سپس مخلوط آماده شده مرغ را با وردنه یا با فشار دست در اندازه مشخص روی سطح صاف پهن کنید.

مرحله پنجم

حال وقت آن رسیده تا مواد داخل رول را داخل آن قرار دهید. سبزی های معطر مانند جعفری تازه خرد شده به همراه هویج و آجیل غذا تف داده شده یا زرشک را وسط رول پهن شده قرار دهید.

مرحله ششم

سپس رول را محکم بپیچید و برای راحت تر شدن خیالتان دور تا دور آن را نخ ببندید تا رول باز نشود و آن را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگزارید تا خودش را بگیرد.

مرحله هفتم

رول را در مایع از پیش آماده شده بغلتانید تا کاملا به مواد آغشته شود. سپس تابه را داغ کرده و رول را درون کمی روغن سرخ کنید.

نکته:

  • برای سرو رولت را برش زده تا راحت تر مهمان ها بتوانند غذا را نوش جان کنند.

منبع:

https://foodal.com/recipes/chicken/roulade/