این سیب زمینی ویژه را همراه با سس بوفالو امتحان کنین

به گزارش محیانیوز،امروز فست‌فود‌ها در تمام دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا‌های سنتی به سمت غذا‌های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست‌فود‌ها صرف‌نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن‌ها می‌شود. سیب زمینی تنها فست فود بی‌رقیب و یکه تازه میدان است که هیچکس حرفی در مقابلش ندارد. به سختی می‌توانید کسی را پیدا کنید که سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری یا هر شکلی از سیب زمینی را دوست نداشته باشد. این موهبت خدادادی آنقدر خوشمزه و محبوب است که روش‌های متفاوتی برای درست کردنش وجود دارد. سیب زمینی سرخ کرده، تنوری، پنیری، سیب زمینی با سس قارچ، پوره سیب زمینی و... همگی روش‌های متفاوت طبخ این مائده زمینی هستند. ما امروز می‌خواهیم در این مطلب بهترین و متفاوت‌ترین روش درست کردن سیب زمینی را به شما آموزش بدهیم، طوری که بعد از خوردنش تمامی روش‌های قبلی را دور می‌ریزید. پس وقت را هدر ندهید و با آموزش درست کردن این سیب زمینی خوشمزه و سس بوفالوی محبوب و جذاب در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی: ۱ کیلوگرم
سیر: ۳ حبه
کره (به دمای محیط رسیده): ۲۵۰ گرم
زست لیمو ترش (رنده پوست لیموترش): ۱ قاشق غذاخوری
پودر رزماری: ۱ قاشق غذاخوری
سس چیلی تای: ۱ پیمانه
سس مایونز: یک و یک چهارم پیمانه
سس گلوریا قرمز: دو سوم پیمانه
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی مخصوص

 
برای درست کردن این سیب زمینی تنوری خوشمزه ابتدا باید سیب زمینی‌ها را پوست کنید. بعد از پوست کردن، سیب زمینی را از وسط به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. اگر سیب زمینی خیلی درشت است، آن را به قطعات بیشتری تقسیم کنید. در مرحله بعد سیب زمینی‌ها را داخل یک قابلمه متاسب بریزید و روی سیب زمینی‌ها را با آب سرد بپوشانید. مقداری نمک و حبه‌های سیر را داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا سیب زمینی بجوشد و نیم پز شود. سیب زمینی‌های پخته را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه کشیده شود.

در مرحله بعد کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل سینی فر بریزید و یک تا دو دقیقه داخل فر بگذارید تا کره کاملا آب شود. حالا سیب زمینی‌های نیمه پخته را داخل سینی فر و کره آب شده بریزید و دوباره سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا سیب زمینی کاملا سرخ و طلایی شود.

سس بوفالو

در این فاصله که سیب زمینی‌ها داخل فر هستند، سس بوفالو را آماده کنید. به این صورت که ابتدا سس چیلی تای را داخل یک کاسه بریزید و بعد سس مایونز، آب لیمو ترش، سس گلوریا قرمز و مقداری نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و سس را کنار بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. زست لیمو ترش را همراه با پودر رزماری مخلوط کنید و کنار بگذارید.

وقتی سیب زمینی‌ها کاملا سرخ و طلایی شدند، آن‌ها را از سینی فر خارج کنید و داخل آبکش بگذارید تا کره اضافه سیب زمینی چکیده شود. بعد سیب زمینی را داخل یک ظرف گود بریزید و مخلوط زست لیمو و رزماری را روی سیب زمینی‌ها بپاشید. ظرف را خوب تکان بدهید تا تمام تکه‌های سیب زمینی با مخلوط رزماری و زست لیمو مزه‌دار شود. حالا سیب زمینی‌های مزده‌دار خوشمزه را داخل ظرف سرو بکشید و همراه با سس بوفالو میل کنید، نوش جان. راستی مراقب انگشتانتان باشید!

نکات مهم

۱ ـ برای درست کردن این سیب زمینی بهتر است از سیب زمینی‌های خیلی درشت استفاده نکنید.
۲ ـ زست لیمو ترش همان پوست رنده شده لیمو است. توجه داشته باشید هنگام رنده کردن پوست لیمو فقط قسمت رنگی پوست را رنده کنید و وقتی به قسمت سفیدی رسیدید، دیگر رنده نزنید، چون پوست سفید لیمو تلخ است و سس یا مزه شما را تلخ می‌کند.
۳ ـ طعم ویژه این سیب زمینی به دلیل سبک خاص درست کردن آن همراه با کره داخل فر است. پس در صورتی که به غذای چرب اعتقادی ندارید، دور درست کردن این مدل سیب زمینی را خط بکشید، هرچند که به یکبار امتحان کردنش می‌ارزد.