به گزارش محیانیوز، یکی از پرکاربردترین قسمت های شیرینی پزی و کیک است که شما به راحتی می توانید این شکلات ها را در خانه تهیه کنید و برای تزئین کیک و دسرهای خود استفاده کنید. شکلات چیپسی را می توانید به صورت دایره ای یا اشکی تهیه کنید و با استفاده از رنگ ها و مزه های مختلف شکلات رنگی استفاده کنید تا شکلات چیپسی های رنگی داشته باشید. شکلات چیپسی در سال ۱۹۳۷ همزمان با اختراع کلوچه های شکلاتی کشف شد شرکت بزرگ نستله اولین شکلات چیپسی ها را به دنیا معرفی کرد.
ابتدا شکلات را خرد کرده و داخل کاسه بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا شکلات شروع به ذوب شدن کند و یا می توانید به مدت ۱ دقیقه در سولاردم یا ماکروفر با توان ۱۰۰ درصد قرار دهید تا ذوب شود.
برای تهیه شکلات چیپسی بدون قالب شما به کمک یک بسته قرص خالی شده یا ۱ بسته طلق اسمارتیز می توانید این شکلات را تهیه کنید اگر هیچکدام در دسترس نبود می توانید روی کاغذ روغی بریزید. شکلات ذوب شده را داخل قیف یک بار مصرف ریخته و سر قیف را خیلی کم قیچی کنید.
شکلات ذوب شده را داخل طلق یا جای قرص ریخته و یا به صورت نقطه ای روی کاغذ روغنی بریزید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را گرفته سپس به راحتی از قالب ها خارج کنید و یا از روی کاغذ روغنی جدا کنید به همین راحتی شکلات چیپسی ساده در کمترین زمان را تهیه کردید.