به گزارش محیانیوز، پنیر غیر لبنی یا وگانیسم گفته می شود افرادی که رژیم غذایی گیاه خواری را دنبال می کنند از خوردن تمام محصولات حیوانی خودداری کرده و مواد گیاهی را جایگزین می کنند. برای این کار اول باید شیر گیاهی را تهیه کرد و بعد دیگر محصولات را برپایه شیر گیاهی طبخ نمود. پنیر گیاهی را می توان بر پایه مغز ها (آفتابگردان، کاج)، آرد ها (نشاسته سیب زمینی) نارگیل و یا استفاده از دانه های آجیلی تهیه کرد.
بادام درختی خیس خورده و از پوست جدا شده | ۱ فنجان |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۳/۴ پیمانه |
ابتدا بادام ها را به مدت ۱۲ ساعت خیس کرده سپس پوست آنها را جدا می کنیم و با آب داخل میکسر ریخته و کاملا بادام را پوره می کنیم تا بافتی نرم پیدا کند.
حالا باقی مواد را به میکسر افزوده و اجازه دهید تا مواد حسابی به خورد هم بروند. مخلوط به دست آمده را داخل تنظیف بریزید و به مدت ۱ شب در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد. حالا پنیر را برش داده و نوش جان کنید.
۱.می توانید مقداری کنجد و تخم سیاه روی پنیر بریزید.