به گزارش محیانیوز،در این معجون علاوه بر عرق عناب از خود میوه عناب هم استفاده شده که خاصیت آن را چند برابر میکند.
۲ /۱ قس عرق دارچین
یک پیمانه عرق عناب
۴ عدد عناب تازه
۲ /۱ قس عرق زنجبیل
۲ /۱ قس گلاب
۴ تکه یخ
۲ قس شکر
به مقدارلازم آب
چند عدد عناب و چوب دارچین (برای تزئین)
۱. چهار عدد عناب را شسته، پوست و هستههای آنها را جدا کنید. عرقیات شامل عرق دارچین، عرق عناب، عرق زنجبیل و گلاب را داخل مخلوطکن بریزید و با شکر، یخ و عنابها خوب مخلوط کنید.
۲. اگر مقدار عرقیات برای رقیق شدن معجون کافی نبود، بهتر است کمی آب را هم اضافه کنید. در پایان معجون را داخل لیوانی بریزید و روی آن را با چند عناب درسته و چوب دارچین تزئین کنید.
اگر میخواهید این معجون طبیعیتر باشد به جای شکر از عسل به مقدار لازم استفادهکنید. البته عسل را در کمی آب جوش حل کرده بعد اضافه کنید.