به گزارش محیانیوز، در زمان های گذشته مردم برای پخت و پز غذا از ظروف سنگی و مسی استفاده می کردند، اما امروزه شاهد انواع ظرف های لعابی، تفلون، شیشه ای، سرامیکی و ... هستیم که موجب بروز انواع سرطان ها می شوند، چرا که با گذشت زمان و استفاده ی بیشتر از این ظروف کم کم قسمت هایی از ظرف جدا شده و از طریق غذا وارد بدن گردیده و در نهایت بیماری هایی را به وجود می آورند.
استفاده از این ظروف باعث تغییراتی در بافت و ساختار غذا می شود چرا که با داغ شدن بیش از حد و سریع ظروف بافت و عناصر مواد غذایی نمی توانند خود را با سرعت بالا تطبیق دهند در نتیجه به مرور زمان به سم و مواد سرطانی تبدیل می شوند.
اگر در طعم غذاهای پخته شده در ظروف سنگی و تفلون دقت کنید در می یابید که تفاوت فاحشی بین این دو غذا وجود دارد، چرا که غذای طبخ شده در ظروف سنگی از کیفیت و طعم خیلی خوبی برخوردار است.
ظروف سنگی از دیرباز برای پخت و پز مناسب ترین ظروف بودند و همچنین آبگوشت و دیزی های پخته شده نیز در این ظروف واقعا خوشمزه هستند. اگر دیزی سنگی میل کرده باشید حتما این مطلب را تصدیق خواهید کرد.
مطالب سودمندی در رابطه با روش ترمیم دیگ سنگی ترک خورده و مهیای دیگ سنگی نو برای پخت یا همان آب بندی دیگ سنگی را آماده کرده ایم.
قبل از آب بندی دیزی سنگی کارهایی لازم است که در ادامه توضیح داده ایم:
لازم است که دیگ های سنگی نو برای اولین بار حتما آب بندی شوند این کار برای ترمیم ترک های ظروف سنگی هم مناسب است.
نکات مهم در مورد پخت و پز و کارهایی که دیگ سنگی را خراب می کند عبارتند از:
با رعایت این نکات ساده که پیش از این به آن ها اشاره شد شما می توانید به مدت بسیار طولانی از ظروف سنگی پرخاصیت خود به راحتی استفاده نمایید. به جرأت می توان گفت چنانچه استفاده صحیحی از این ظروف داشته باشید تا 200 سال هم عمر می کنند، بنابراین سعی کنید به جای اینکه به دنبال هزینه کردن برای قرص های آهن، ویتامین، روی و ... باشید، از این ظروف سنگی که فواید بسیار زیادی دارند به کار بگیرید.