سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور میل کنین

به گزارش محیانیوز،تابستان هم که فصل انگور است. نمی‌دانید مخلوط مرغ و انگور با طعم و عطر گشنیز و افزودنی‌های مختلف، چه شام خوشمزه و کامل فصلی می‌شود. برای مهمانی‌ها هم به‌عنوان پیش غذا ایده‌آل است.

مواد لازم برای ۴ نفر 

۵۰۰ گرم سینه مرغ
 بدون استخوان
۲ عدد ساقه کرفس (خلالی خرد شود)
۲۵۰ گرم انگور سیاه
۶۰ گرم بادام زمینی 
بدون پوست تست شده
نوک ق چ فلفل قرمز
چند برگ گشنیز یا 
جعفری تازه
کمی نمک و زرد چوبه

سس کاری

۱۵۰ میلی‌لیتر سس مایونز
۱۲۵ گرم ماست کم‌چرب
یک ق س عسل
۲ /۱ ق چ پودر کاری

۱. سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه آب‌پز کنید سپس با چاقوی تیز خرد کنید. کاسه‌ای آماده کنید و مرغ و کرفس را درون آن بریزید. دانه‌های انگور را با چاقو از وسط نصف کنید و بعد از جدا کردن هسته‌هایشان، آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

۲. حالا سس را درست کنید. برای این منظور سس مایونز، ماست، عسل و پودرکاری را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط مواد بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

۳. مخلوط مرغ و انگور را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و مغز بادام را همراه با مقداری فلفل قرمز روی مواد بریزید. کنار ظرف را هم با برگ گشنیز یا جعفری تزئین کنید.