به گزارش محیانیوز،در ضمن پخت این غذا برای مهمانیهای رسمی هم پیشنهاد خوبی است.
یک عدد سینه مرغ درسته
۲ عدد هویج متوسط
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز (رنده شود)
۵۰ گرم برگ جعفری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به مقدار کافی
۳ ق س آبلیمو
۱. سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و از وسط باز کنید، بعد آن را با چاقو به دو قسمت ببرید. در یک ظرف گود آبلیمو، نمک، فلفل و کمی پیاز رنده شده را بریزید و سینههای مرغ را به مدت یک ساعت در این مواد بخوابانید تا گوشت مرغ طعمدار شود.
۲. بقیه پیاز رنده شده را در تابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید. بعد از یکی دو دقیقه گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید. البته مخلوط گوشت و پیاز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه طعمدار کنید. سپس در تابه را بگذارید تا گوشت کمی آب انداخته و بپزد. در این فاصله هویجها را پوست کنده و آبپز یا بخارپز کنید.
۳. سینه مرغ را روی تخته کار آشپزخانه بگذارید و کمی بکوبید تا پهنتر شود. مقداری از مایه گوشت را بردارید و روی سینه مرغ پهن شده بریزید. چند برگ جعفری و یک عدد هویج آبپز شده را روی مواد بگذارید، بعد به آرامی گوشت سینه را با مواد رویش به شکل رولت لوله کنید.
۴. در تابه دیوارهدار یا قابلمهای کمی روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز بگذارید تا داغ شود. رولتها را از طرفی که پیچیدهاید، در روغن داغ قرار دهید و بعد از چند دقیقه در تابه رابگذارید و حرارت را کم کنید. به این ترتیب مرغ آب انداخته و میپزد. بعد از تمام شدن آب مرغ و به روغن افتادن غذا، میتوانید رولتها را جابهجا کرده و بچرخانید تا همه طرف آنها طلایی و سرخ شود.
برای پختن مرغ و گوشت بهتر است آب اضافه نکنید چون با حرارت آب میاندازند و همان مقدار کم آب هم برای پختن آنها کافی است.
اگر در پیچیدن مرغها به شکل رولت (لولهای) مهارت کافی ندارید میتوانید نخی تمیز دور گوشت مرغ بپیچید تا رولت حین پخت باز نشود.