این دسر خوشمزه را در مایکروفر درست کنیم

به گزارش محیانیوز،البته اگر هم اهل شیرینی‌پزی باشید از این مارمالاد می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم 

یک عدد پرتقال متوسط
یک عدد لیموترش درشت
یک ق س آب
۴ /۳ پیمانه برگه زردآلو
۲ پیمانه آب اضافی
۲ /۱ دو پیمانه پودر قند

۱. پوست پرتقال و لیموترش را بکنید و هسته‌های داخل آن را خارج کنید. گوشت پرتقال، لیموترش و برگه زردآلوها را خرد کرده و با هم در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید تا حسابی له شوند. مخلوط میوه را همراه با دو پیمانه آب در ظرف گود مناسب مایکروویو بریزید و با در بسته، مدت ۲۰ دقیقه با حداکثر قدرت حرارت دهید تا بافت میوه نرم شود.

نکته: اگر بتوانید پوست داخل پرتقال و لیمو را هم جدا کنید بهتر است.

۲. مخلوط میوه را از مایکروویو بیرون آورده و بدون در، شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد. حالا نوبت به مخلوط کردن میوه و پودر قند می‌رسد. برای هر یک پیمانه مخلوط میوه، یک پیمانه پودر قند کافی است. این مخلوط را در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و بدون در مدت پنج دقیقه با حداکثر قدرت در مایکروویو حرارت دهید.

نکته: در این مدت، دو بار در مایکروویو را باز کرده و مواد را هم بزنید.

حالا پنج دقیقه دیگر تا زمانی که مارمالاد غلیظ شود بدون در و بدون وقفه حرارت دادن را ادامه دهید.

فوت‌وفن

برگه‌های زردآلو را دو ساعت در مقداری آب گرم خیس کنید تا نرم شوند.