به گزارش محیانیوز،اگر شما هم از این دسته افراد هستید به جای اینکه به قنادی بروید و چیزکیک مورد علاقهتان را بخرید، آن را خودتان بپزید.
یک بسته بیسکویت ساده
۲۵ گرم پودر نارگیل
۸۰ گرم کره
۳۰۰ گرم پنیر خامهای
۹۰ گرم شکر
۲ ق س آبلیمو
۲۵۰ گرم خامه شیرینشده
۶ ق چ پودر ژلاتین
یک قوطی آناناس کنسروی (یا کنسرو میوههای گرمسیری)
۱۲۵ میلیلیتر آب کمپوت آناناس
چند حلقه آناناس برای تزئین
مقداری شاهتوت یا توت فرنگیتازه
۱. بیسکویت را با دست یا با آسیاب خرد کنید. کره را هم در حرارت آب کنید.
بیسکویت خردشده را با پودر نارگیل به کره آبشده آغشته کرده و خمیری یکدست درست کنید.
۲. کف قالب کمربندی را کمی چرب کرده و خمیر آماده شده را در کف آن پهن کنید و با پشت قاشق خوب صاف کنید.
۳. آب کمپوت را با پودر ژلاتین روی حرارت غیرمستقیم (به روش بنماری) قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژلاتین خوب حل شود.
۴. خامه شیرینشده آماده را که تهیه کردهاید با همزن آنقدر بزنید تا وقتی که کاسه را برمیگردانید خامه از کاسه جدا نشود و نریزد.
۵. پنیر خامهای را با شکر و آبلیمو با همزن خوب هم بزنید، وقتی که یکدست شدند ژله آماده شده (آب کمپوت و پودر ژلاتین) را به آنها اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
۶. کمپوت را خردتر کرده و با مواد بالا (پنیر خامه، شکر، آبلیمو، ژله و خامه) مخلوط کنید. حالا مواد میانی چیزکیک آماده است، میتوانید آنها را روی لایه زیرین که در کف قالب پهن کردهاید بریزید و خوب صاف کنید. قالب را در یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید.
بعد از این مدت چیزکیک را درآورده، برش بزنید و تزئین کنید.
مقداری شاهتوت تازه را با شکر مخلوط کرده، بگذارید تا کمی آب بیندازد. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کمی قوامدار شود. بعد از مدتی جوشیدن و غلیظ شدن، ظرف را از روی حرارت بردارید و با قاشق یا مخلوطکن پوره را نرمتر کنید. پوره را در فریزر گذاشته و بعد از نیم تا یک ساعت درآورده و کمی همبزنید تا به شکل یخدربهشت درآید. از این پوره برای تزئین چیزکیک استفاده کنید.
به جای پوره شاهتوت میتوانید از پوره توتفرنگی یا میوههای تازه استفاده کنید.
قالب، پودر ژلاتین و خامه شیرینشده را از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرینیپزی تهیه کنید.