به گزارش محیانیوز، اگر شما هم در درست کردن این دو دسر تبحر دارید یک دسر دو لایه از ترکیب آنها درست کنید؛ هم خوشمزه است، هم متفاوت و هم کلاسیک.
یک بسته پودر کارامل نسکافهای
یک بسته پودر ژله آماده (با طعم توتفرنگی، شاه توت یا انار)
۲ پیمانه آب سرد
۲۵۰ میلی لیتر شیر
یک ق س بستنی
با طعم نسکافه یا قهوه
یک ق س عسل
۲ /۱ ق چ نسکافه
۲ پیمانه آب جوش
۱. شیر را روی حرارت گذاشته، ولرم که شد پودر کارامل را در آن حل کنید.
قالبی را که میخواهید دسر را در آن درست کنید با کمی عسل آغشته کنید. بعد کارامل حل شده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سه ساعت بماند و خوب سفت شود.
۲. در این فاصله لایه زیرین ژله را درست کنید؛ به این ترتیب که ابتدا پودر ژله را در دو پیمانه آب جوش حل کنید. به این محلول یک قاشق بستنی و پودر نسکافه را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از اینکه حل شد یک پیمانه آب سرد به آن بیفزایید و باز هم بزنید.
۳. بعد از سه ساعت که کارامل را از یخچال درآوردید محلول آماده ژله را بعد از کمی خنک شدن روی کرم کارامل بریزید و دو ساعت دیگر هم در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از آماده شدن دسر را برگردانده و با انواع میوه و خامه آن را تزئین کنید.
نکته: اگر ژله را گرم گرم روی کرم کارامل بریزید، کرم را آب کرده و در هم فرو میروند و شکل دسرتان به هم میریزد.
پودر کاراملنسکافهای را از همه سوپرمارکتها میتوانید تهیه کنید.
پودر قهوه یا نسکافهای که به ژله اضافه می کنیم، برای هماهنگ شدن مزه ژله با کارامل نسکافهای است.
اگر رنگ ژله را متضاد با کارامل انتخاب کنید، دسری خوشقیافهتر خواهید داشت.