به گزارش محیانیوز، به گفته این شرکت، این یخ در طول هزاران سال فشرده شده و درنتیجه حباب ندارد و کندتر از یخهای معمولی ذوب میشود.
قرار است این کار تجربه مجللتری را برای مشتریان سرویسهای خاص در کافههای دبی به ارمغان بیاورد و اطمینان حاصل شود که نوشیدنیهای کمتر رقیق میشوند.
این شرکت در وبسایت خود این یخها را «خالصترین یخ جهان که بهطرز فوقالعادهای از یخچالهای طبیعی بکر گرینلند گرفته شده» توصیف کرده است.
در توضیحات همچنین آمده است که «یخ قطب شمال مستقیماً از یخچالهای طبیعی قطب شمال که بیش از ۱۰۰ هزار سال در حالت یخزده بوداند نشأت میگیرد. این بخش از ورقههای یخی با هیچ خاکی در تماس نبوده و توسط آلایندههای تولیدشده توسط انسانها آلوده نشده است. این موضوع یخ قطبی را به پاکترین آب روی زمین تبدیل میکند.»
مالک وی راسموسن، همبنیانگذار Arctic Ice گفت که میخواست منبع درآمد جدیدی برای گرینلند که هنوز بخشی از پادشاهی دانمارک است فراهم کند.
او در مصاحبه با گاردین گفت: «در گرینلند ما تمام درآمد خود را از ماهی و گردشگری به دست میآوریم. مدتهاست که میخواستم چیز دیگری پیدا کنم که بتوانیم از آن سود ببریم.»
این شرکت با استفاده از قایقی که یک جرثقیل به آن متصل است یخهای لوکس را از Nuup Kangerlua که یک آبدره (فیورد) در نوک، پایتخت گرینلند است میگیرد.
فیورد یا آبدره شاخابه باریک و ژرفی از دریاست که در خشکی پیش رفته باشد و اغلب مکان تفریحی محبوبی برای گردشگران است.
کارکنان این شرکت به دنبال نوع خاصی از یخ هستند که نه با پایین و نه بالای یخچال در تماس نبوده باشد؛ که خالصتر، اما تشخیص آن در آب دشوارتر است.
یخ در جعبههای پلاستیکی بزرگ ریخته و به نوک بازگردانده میشود، سپس در کانتینرهای حمل و نقل یخچالدار قرار میگیرد تا به دانمارک منتقل شود. از آنجا کانتینرها در کشتی دیگری بارگیری و به دبی منتقل خواهند شد.
با این حال تجارت این شرکت با انتقادات شدیدی نیز همراه بوده است و دوستداران محیط زیست این پرسش را مطرح کردهاند که «آیا نباید به جای فروش یخ یخچالهای طبیعی نگران اثرات گرمایش جهانی بود؟»
در حالی که استفاده از یخ یخچال طبیعی در نوشیدنیها در خود گرینلند رایج است، صادرات آن به سرتاسر جهان برای کسب سود موضوع متفاوتی است.
پیشتر پیشبینی شده بود که تا سال ۲۱۰۰ ممکن است زمین اکثر یخچالهای طبیعی خود را به خاطر تغییرات اقلیمی از دست بدهد.