کد خبر: ۲۶۲۷۸
تاریخ: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
یکی از پیش غذا های لذیذ و مقوی، تارت پیاز می باشد. طعم پیاز بسیار عالی و بی نظیر است و همینطور با ظاهر زیبایش اشتهای انسان را تحریک می نماید. یکی از غذاهای قدیمی ناحیه آلزاس فرانسه، تارت پیاز فرانسوی می باشد که به آسانی و سریع تهیه می گردد و خواهان بسیاری دارد.
به گزارش محیانیوز، یکی از پیش غذا های لذیذ و مقوی، تارت پیاز می باشد. طعم پیاز بسیار عالی و بی نظیر است و همینطور با ظاهر زیبایش اشتهای انسان را تحریک می نماید. یکی از غذاهای قدیمی ناحیه آلزاس فرانسه، تارت پیاز فرانسوی می باشد که به آسانی و سریع تهیه می گردد و خواهان بسیاری دارد.
مواد لازم تارت پیاز
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۲ قاشق چای خوری
شیر نصف پیمانه
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
پیاز متوسط ۵ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
خامه ۱۲۵ گرم
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه تارت پیاز
- در مرحله اول تهیه تارت لذیذ و مخصوص با پیاز، ابتدا باید پیاز را خوب بشوییم و پوست بگیریم. بعد آن را به شکل خلالی باریک جدا کنیم. ریشه پیاز را به طور کامل بر می داریم. آب را در ظرفی می گذاریم تا بجوشد و بعد پیاز را در آب در حال جوش می ریزیم.
- بعد صبر می کنیم تا پیازها به مدت یک دقیقه بجوشند و بعد از گذشت یک دقیقه پیاز ها را آبکش می نماییم و آن ها را درون کاسه پر از آب و یخ می گذاریم تا مرحله پختنش متوقف گردد. سپس پیاز را در آبکش می گذاریم و صبر می کنیم تا آب پیازها کاملا خارج گردد.
- در ادامه بر روی یک پارچه تمیز آن ها را پهن می نماییم تا خشک گردند. ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و داخلش روغن می ریزیم. وقتی روغن کاملا داغ شد، پیاز ها را داخلش می ریزیم و حرارت را زیاد می نماییم، کمی که زمان سپری شد، حرارت را کم می نماییم.
- بعد صبر می نماییم تا پیازها طلایی گردند. در این مدت چند باری پیاز ها را هم می زنیم و وقتی که متوجه طلایی شدنشان شدیم، پیازها را مدام هم می زنیم تا کاملا طلایی گردند. با این سبک یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی خواهیم داشت.
- مهم تر از همه این می باشد که پیاز داغ چرب نیست. بعد یک قاشق چای خوری نمک و فلفل را به همراه آرد الک می نماییم. کره سرد را به صورت مکعبی خرد نموده و در آرد میریزیم و آن را با نوک انگشتان به صورت پوره آماده می نماییم.
- در این مرحله، زرده تخم مرغ و شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره با استفاده از نوک انگشتمان به شکل خمیر در می آوریم و خمیر را درون نایلون قرار داده و به مدت سی دقیقه در یخچال استراحت می گذاریم. بعد خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را باز می نماییم.
- بعد داخل قالب تارت می گذاریم. سپس لبه های خمیر را کاملا صاف کرده و کف آن را به شکل یکدست چنگال می زنیم. بعد به مدت پانزده دقیقه در فر با دمای صد و هفتاد درجه سانتی گراد می گذاریم تا پخت انجام گیرد.
- در این قسمت تارت را پس از پخته شدن از فر در آورده، بعد پیاز چیپسی را بر رویش می گذاریم. بعد خامه، سس خردل و پنیر پیتزا و تخم مرغ و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک، را با هم به خوبی مخلوط می نماییم.
- در انتها، بر روی پیاز ها می ریزیم و دوباره به مدت پانزده دقیقه در فر با دمای صد و هفتاد درجه می گذاریم. بعد از این که تارت به طور کامل پخت، آن را از فر خارج نموده و می گذاریم تا سرد شود. بعد از قالب خارج نموده و در این مرحله برای سرو کردن آماده است.