طرز تهیه میرزا قاسمی

به گزارش محیانیوز، طرز تهیه میرزا قاسمی تنوع زیادی داره و  تو تموم گیلان از رستوران‌ها گرفته تا تموم خونه‌هاش میتونید یه دستور متفاوت از میرزا قاسمی رو ببنید و هرکسی میتونه این غذا رو به روش خودش بپزه.

برای تهیه این غذای خوشمزه شما نیاز به مهارت آشپزی ندارید و با رعایت یه سری نکات میتونید این خوراک ساده و خوش عطر و طعم رو به راحتی بپزید.

پختن میرزا قاسمی خیلی لذت بخشه، به این دلیل که از مواد اولیه‌ طبیعی و خوش عطر و طعم درست میشه. پس با ما همراه باشید که پختن میرزا قاسمی رو به ۲ روش مختلف به شما عزیزان آموزش بدیم.

مواد اولیه لازم برای تهیه میرزا قاسمی ساده

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۱ کیلو
سیر ۷ الی ۸ حبه
گوجه نیم کیلو
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ الی ۲ قاشق چای خوری
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه اصیل

نکته: برای درست کردن بادمجون میتونید به چند روش این کار رو انجام بدید، بادمجون رو روی کباب پز و روی گاز کبابی کنید، روی منقل این کار رو انجام بدید یا در نهایت میتونید توی فر و با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ساعت بزراید که درست بشه. من تو این دستور بادمجونا رو گذاشتم تو فر.


گام اول

طرز تهیه میرزا قاسمی ساده رو به این صورت شروع میکنیم که بادمجون‌ها رو هرطور که میدونید بزارید که کاملا کبابی بشه و نرم بشه و در نهایت بعد از خنک شدن، پوستشون رو جدا کنید.

نکته: واسه استفاده از فر، بادمجون رو روی سینی  فر بچینید و به مدت ۱ ساعت داخل فر داغ بزارید.


گام دوم

نحوه آماده سازی میرزا قاسمی خوشمزه رو با خورد کردن سیر و بعد گوجه‌ها ادامه بدید، به این صورت که سیرها رو ریز خورد کنید و نصف گوجه ها رو به صروت نگینی و نصفشون رو رنده کنید و کنار بزارید.


گام سوم

حالا یه تابه مناسب رو روی حرارت ملایم بزارید و یه مقدار روغن داخلش بریزید و در ادامه شروع کنید به تفت دادن سیرهای خورد شده. وقتی رنگ سیر عوض شد، ادویه و نمک و رب گوجه رو بهش اضافه کنید.


گام چهارم

روند تهیه میرزا قاسمی رو با تفت دادن مواد ادامه بدید و وقتی که خامی رب گرفته شد، مخلوط گوجه رنده شده و خورد شده رو بهش اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و اجازه بدید که گوجه بخوبی بپزه.


گام چهارم

یادتون باشه که حتما باید آب گوجه تبخیر بشه و مواد باهم یکدست بشن، وقتی که مخلوط گوجه و سیر آماده شد، اون رو داخل یه ظرف بریزید و کنار بزارید که بریم سراغ بادمجون‌ها.


گام پنجم

بادمجون‌های کبابی که حالا به خوبی دماشون پایین اومده رو، شروع کنید به پوست کندن. برای انجام این کار یه کاسه آب سرد رو نزدیکتون بزارید و دستتون رو تو آب بزارید و بعد پوستشون رو جدا کنید.


گام ششم

بادمجون‌های میرزا قاسمی رو بعد از اینکه پوستوشن رو جدا کردید، همه رو کنار هم بزارید و برای این کار بهتره که به صورت ساتوری اونها رو خورد کنید و داخل یه تابه بریزید.


گام هفتم

این مرحله رو با اضافه کردن روغن به تابه ادامه بدید و به خوبی بادمجون ها رو به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید و حالا نوبت به اضافه کردن سس گوجه و سیر میرسه که باید مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید.


گام هشتم

نحوه پختن میرزا قاسمی رو با مخلوط کردن گوجه و بادمجون ادامه بدید و بعد از حدود ۱۵ دقیقه تخم مرغ‌ها رو داخل تابه بریزید و با بقیه مواد هم بزنید. اینکه تخم مرغ تا چه اندازه سفت بشه به سلیقه خودتون بستگی داره.