کیش کدو سبز/پیش غذای جدید با طعم فوق العاده

زمان پخت 1 ساعت| آماده سازی 15 دقیقه| برای 8 نفر

ستی مولایی؛ از بین انواع کیش، کیش کدو سبز یکی از معروف‌ترین و پر طرفدارترین‌هاست که به روش‌های مختلفی هم درست می‌شود. این کیش خوشمزه کدو با محوریت پنیر و تخم مرغ در خمیر فیلو پیچیده شده است.

مواد لازم برای تهیه خمیر فیلو:

آرد:  250 گرم

کره: 150 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

شکر: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل کیش:

تخم مرغ: 3عدد

کدو سبز: 300گرم

پیازچه: 6  عدد

جعفری تازه: 6  عدد

ماست: 5  قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: 175  گرم

پنیر فتا: 400  گرم

سیر: 1 حبه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر فیلو:

مرحله اول

ابتدا در یک ظرف آرد و نمک را دو بار الک کرده و سپس آرد را در یک کاسه بزرگ ریخته و وسط آن را خالی کنید. بعد آب گرم و آب ‌لیمو را به آن اضافه کرده و مخلوط کرده و سپس یک چهارم مابقی آب را هم اضافه کنید. بعد از آن دست‌های خود را به روغن زیتون آغشته کرده و شروع به ورز دادن خمیر کنید تا روغن زیتون به خورد خمیر برود. پوشاندن یکنواخت خمیر فیلو با کره ذوب شده تضمین می‌کند که تمام لایه ها پس از پخت، پوسته پوسته، طلایی و ترد می‌شوند.

مرحله دوم

خمیر را گرد کرده و روی آن را روغن زیتون مالیده و با یک پارچه آن را بپوشانید. سپس در یک محیط نسبتا گرم به مدت 30 دقیقه خمیر را استراحت داده و بعد از آن خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. سطح میز کار را آرد‌پاشی کرده و هر قسمت را به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید. بعد یک پارچه تمیز را روی میز پهن کرده و روی آن مقداری آرد پاشیده سپس خمیر باز شده را روی آن قرار دهید. روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 1 تا 2 میلی‌متر باز کنید.

طرز تهیه مواد داخل کیش کدو:

مرحله اول

کدو سبز را به همراه پیازچه به صورت حلقه‌های نازک برش بدهید. سپس جعفری‌ها را ریز خرد کنید و سیر را به آن اضافه کنید. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) روشن و گرم کنید.

مرحله دوم

پنیر فتا رو در کاسه بریزید و با پشت چنگال آن را له کنید تا نرم و یکدست بشود. تخم مرغ‌ها، پنیر خامه‌ای، ماست و سیر خرد شده را در داخل ظرف بریزید و به سایر مواد اضافه کرده و با هم آن را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم

قالب تارت را به همراه خمیر شیرینی داخلش از یخچال بیرون آورده و برش‌های کدو و پیازچه و جعفری با داخل تارت آماده شده را داخل آن بچینید. نمک و فلفل را فراموش نکنید و روی مواد تارت در هر ردیف قرار دهید. تاپینگ روی کدو مخلوطی از پنیر فتا را روی کل مواد آماده شده بریزید.

مرحله چهارم

قالب تارت رو به مدت ۱ ساعت و تا زمانی که مخلوط پنیر فتا روی کیش طلایی رنگ شود، داخل فر قرار بدهید. اجازه دهید تا کیش کدو سبز به مدت ۵ دقیقه استراحت کرده سپس آن را سرو کنید.

نکته:

  • این کیش را می‌توان به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
  • تمام لایه های خمیر فیلو را روی هم قرار دهید و دوباره به صورت ضربدری آن را از وسط برش دهید.
  • از 2 تکه فیلو باقی مانده برای پوشاندن پایه تابه در وسط جایی که قالب هنوز در معرض دید است استفاده کنید. با قلم مو کره بمالید تا ببندد.

منبع:

https://www.taste.com.au/recipes/zucchini-haloumi-filo-quiche-recipe/56zbvgw9?r=recipes/latesttasterecipes&c=8c7a97ef-a159-456d-905e-5ad82048cbe5/Latest%20taste%20recipes