به گزارش محیانیوز، اشتباه اصلی خیلی از خانم ها هنگام سرخ کردن مواد غذایی، اضافه نکردن روغن داخل تابه است. به یاد داشته باشید حتی تابه های سرامیکی با خاصیت ضد چسبندگی به مقداری روغن نیاز دارند.
سرخ کردن بدون روغن باعث گرم شدن بیش از حد ظروف می شود و در مدت زمان کوتاهی پوشش سرامیکی آسیب دیده و خاصیت نچسبی خود را از دست می دهد. علاوه بر این، توجه به درجه حرارت و روغنی که از آن استفاده می کنیم بسیار مهم است، پس در تنظیم حرارت خیلی دقت کنید.
قابلمه و وسایل آشپزی سرامیکی جدید را ابتدا باید با دست و آب گرم خوب بشویید و با پارچه نرم خشک کنید تا ذرات گرد و غبار سرامیکی و کثیفی هایی که در حین ساخت و حمل و نقل روی سطح آن جمع شده اند کاملا پاک شوند.
ظروف سرامیکی باید بعد از هر بار استفاده شسته شوند تا ذرات غذا از بین بروند. هر چند وقت سطح ظروف را از نظر تغییر رنگ بررسی کرده و برای از بین بردن لک ها زمان صرف کنید تا از آسیب های احتمالی جلوگیری کنید.
به یاد داشته باشید ظروف سرامیکی به تغییرات سریع و شدید دما پاسخ خوبی نمی دهند. به همین دلیل همیشه قبل از شستشو وسایل سرامیکی چند دقیقه اجازه دهید تا کاملاً خنک شوند سپس سینک را با آب و مایع ظرفشویی پر کنید و ظروف را بشویید.
یکی دیگر از نکات ساده و موثر برای تمیز کردن ظروف سرامیکی استفاده از اسفنج نرم است .به کاربردن اسفنج مناسب از خط و خش ظروف جلوگیری می کند
برای شست وشوی ظروف سرامیکی هرگز از سیم ظرف شویی، اسکاج سیمی یا پاک کننده های ساینده استفاده نکنید. اینها می توانند باعث خراشیدگی و آسیب به سطح ظروف شوند.
بعد از شست و شوی ظروف و قابلمه ها با آب گرم آنها با دستمالی نرم خشک کنید و یا اجازه دهید در هوای آزاد خشک شوند.
یکی از مشکلاتی که تمامی خانم های خانه دار با آن دست و پنجه نرم می کنند چسبیدن غذا به قابلمه است، اجازه دهید قابلمه ها حداقل 30 دقیقه در آب گرم و مایع خیس بخورند سپس اسفنجی مرطوب را به جوش شیرین خشک آغشته کرده و از آن برای از بین بردن باقی مانده مواد غذایی استفاده کنید.
اگر غذا به راحتی از بین نرفت، کف قابلمه را جوش شیرین بپاشید و یک تا دو قاشق غذاخوری آب داغ به آن اضافه کنید، اجازه دهید مخلوط 30 دقیقه بماند و با حرکت دایره ای بشویید. در صورت نیاز این کار را تکرار و سپس بشویید و خشک کنید.