3.ترس از رد شدن را از بین ببرید:
اگر مخاطبان من از سخنرانی من متنفر شوند چه میشود؟اگر به من بگویند که صحنه را ترک کننم ،چه می شود؟ همه ترس های خود را از رد شدن ازبین ببرید. چون مخاطبان شما آنجا هستند که به شما گوش دهند.
4.برروی الگو ها تمرکز کنید :
زمانی که صحبت میکنید، سعی کنید که جریان و ریتم را پیدا کنید ؛جملات کوتاه وکلیدی داشته باشید,نکات کلیدی را تکرار کنید. مکث کوتاه بین جملات و نکات، میتواند مخاطبان را مشتاق کند که منتظر شوند که شما چه میخواهید بگویید.
5.خود را در آیینه تماشا کنید:
اگر واقعا میخواهید بدانید که چگونه مهارت های گفتاری عمومی را بهبود ببخشید ,سخنرانی خود را در مقابل آیینه تمرین کنید,مثل اینکه دارید به طور مستقیم با کسی حرف میزنید.
به:حالت صورتتان حرکاتتان، حرکات بدنتان توجه کنید.
با اضطراب قبل از سخنرانی چه کنیم؟
چگونه استقبال میکنید؟
زمانی که شما صحبت میکنید، باید نسبت به مخاطبان خود خوش برخورد باشید و با بیان ملایم و رفتار آرام باآنها برخورد کنید.
6.صدای خود را ضبط کنید و آن را یاد بگیرید:
سخنرانی خود را در تلفن یا دوربین فیلم برداری خود ضبط کنید ؛ از اول تاآخر صحبت خود را ضبط کنید ,سپس به آن گوش کنید یا آن را نگاه کنید(تماشا کنید).و یادداشت کنید که چگونه بهتر میشوید. بعضی از مردم دوست ندارند صدای خود را برروی نوار گوش دهند ،پس مهم است که به صدا و سبک گفتاری خود توجه کنند.
7.روی تنفس خود کار کنید:
هنگامی که روی تنفس خود تمرکز میکنید,پیچش صدای شما بیشتر خواهد شد و شما آرام خواهید شد ، نفس راحت بکشید و روی ریتم آن تمرکز کنید اگرچه این یک تمرین گفتاری عمومی است اما در کل تمرینات تنفسی کمک میکند استرس را کاهش دهید تا باعث بهبود واضحی در تمام زمینه های زندگی شود.
8.بیشتر تمرین کنید:
هنگامی که کسی از من میپرسد چگونه میتواند مهارت ارتباطی موثری ایجاد کند و سخنرانی عمومی اش را بهبود بخشد ,من به او کلماتی از آلبرت هابارد نقل(نقل بیان)میکنم که گفت:تنها راه یادگیری صحبت کردن این است که صحبت کنیم و صحبت کنیم.