عادت های اشتباه شبانه و قبل خواب که چاقتان میکند چیست؟

به گزارش محیانیوز،داشتن اضافه وزن نه تنها منجر به سرخوردگی می شود بلکه ممکن است باعث مشکلات سلامتی نیز شود و طبق تحقیقات، اضافه وزن خطر مرگ زودرس را افزایش می دهد اما با این حال پاسخ به افزایش ناگهانی وزن ممکن است در برنامه روتین عصر شما پیدا شود و اگر از دلایل پشت اضافه وزن خود آگاه هستید، می توانید احتیاط کنید و یک روش سالم تر زندگی را انتخاب کنید

. وعده‌های شبانه دیروقت

همه ما در مورد قاعده نخوردن بعد از ساعت ۶ بعد از ظهر اطلاع داریم، اما این کار معمولا مانع از خوردن وعده‌های شام دیر یا وعده‌های نیمه شب نمی‌شود که باید بشود، اما با این حال، مطالعات به ما یادآور می‌شوند که دیر غذا خوردن منجر به افزایش وزن می‌شود و علاوه بر این ممکن است باعث افزایش کلسترول، سطوح انسولین و تاثیر منفی بر روی مارکر‌های هورمونی ما شود و به یاد داشته باشید که اگر جذب کالری خیلی بیشتراز چیزی باشد که می‌سوزانید، در نهایت منجر به افزایش وزن خواهد شد.

وعده خوراکی شبانه

. نوشیدن قهوه در اواخر شب

نوشیدن قهوه در اواخر شب نه تنها به خواب شما آسیب می‌زند، بلکه آخرین زمان مصرف کافئین ۶ ساعت قبل از رفتن به خواب است و دانشمندان همچنین مصرف اسید کلروژنیک که در قهوه یافت می‌شوند را به افزایش وزن ربط می‌دهند پس سعی کنید قهوه را با چای گیاهی و یا حتی بهتر با آب گرم جایگزین کنید.
۳. نداشتن خواب کافی

یک مقدار خواب سالم حدود ۷ تا ۸ ساعت در شب است، اما اگر روزانه کم‌تر از این باشد، بسیاری از مشکلات سلامتی شروع می‌شوند و مطالعات ثابت کرده اند که ارتباطی بین محرومیت از خواب و تغییرات منفی در متابولیسم وجود دارد و یک عامل تعیین کننده دیگر ممکن است این باشد که نداشتن خواب کافی منجر به خستگی و در نتیجه فعالیت فیزیکی کم‌تر می‌شود.
۴. فقدان ورزش

ورزش و فعالیت‌های فیزیکی نقش حیاتی در کاهش وزن دارند، چون سوخت و کالری شما را افزایش می‌دهند و مهم است که حتی ساده‌ترین ورزش روزانه را انجام دهید بنابراین اگر هر روز حدود ۱۵ دقیقه پیاده روی کنید، حداکثر ۱۰۰ کالری اضافی را خواهید سوزاند و این به حدود ۷۰۰ کالری در هفته و ۴ کیلوگرم کاهش وزن می‌رسد.

ورزش و پیاده روی

. استفاده از وسایل الکترونیکی در شب

مطالعات تایید می‌کنند که استفاده از وسایل الکترونیکی که نور آبی را قبل از خواب منتشر می‌کنند به محرومیت از خواب و افزایش نهایی وزن مرتبط است چرا که این وسایل با تولید "ملاتونین" در بدن اختلال ایجاد می‌کنند (هورمونی که مسئول تنظیم چرخه خواب است). بار‌ها در نمناک توصیه کرده ایم که به جای مرور در شبکه‌های اجتماعی قبل از رفتن به رختخواب، خواندن یک کتاب جالب یا گوش دادن به موسیقی آرامش بخش را انتخاب کنید.
۶. دیر بیدار شدن

باور کنید یا نه، محققان می‌گویند افرادی که زودتر از صبح در معرض نور روشن قرار دارند، شاخص توده بدنی کمتری نسبت به آن‌هایی که بعداً در معرض نور قرار گرفته اند دارند و ثابت شده که حتی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه نور در فضای باز طبیعی بر شاخص توده بدنی شما تاثیر می‌گذارد پس زود بیدار شوید و از نور طبیعی صبح‌ها استفاده کنید.
۷. شام سنگین

مصرف غذا‌های چرب و پرکالری در وعده شام موجب هضم کند غذا و جذب نشدن ریز مغذی‌ها می‌شود. غذا‌های سرخ شده کالری بالایی دارند که بدن نمی‌تواند به خوبی آن‌ها را هضم کند. همچنین خوردن غذا‌های پرچرب و سنگین در وعده شام مانع از خواب راحت می‌شود. توصیه می‌شود هنگام شام خوردن تلویزیون نبینید، زیرا موجب بالا رفتن اشتهای شما خواهد شد.

شام سنگین خوردن