به گزارش محیانیوز،ساقه اسفناجها را جدا کنید و برگهای آن را با دقت بشویید. سپس اسفناجها را در آب نمک حدود یک ربع بجوشانید. بعد از این مدت اسفناجها را از آب در بیاورید و روی صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. کمی هم با دست روی آنها فشار دهید تا آب بیشتری خارج شود.بعد با چاقو اسفناجها را درشت خرد کنید.۳ عدد تخم مرغ را هم بزنید و با اسفناج مخلوط کنید و مخلوط اسفناج و تخم مرغ را که با کمی فلفل قرمز و نمک مزدار کردید داخل تابهای که با ۱ قاشق غذا خوری کره داغ شده، بریزید. کمی که مواد خودش را گرفت با قاشق وسط املت را باز کنید تا تخم مرغها خودشان را در قسمت وسط تابه جمع کنند و یکدست بپزند.
وقتی رنگ املت تغییر کرد و طلایی تیره شد از لبه آن را بگیرید و تا وسط تا کنید. املت اسفناج پخته شده را به صورت داغ میل کنید تا از دهن نیفتتد.