به گزارش محیانیوز،ساقه اسفناج را از برگش جدا کنید و برگهای آن را تمیز بشویید. سپس برگها را با یک قاشق مرباخوری جوش شیرین، مقداری نمک و ۲ تا ۳ لیوان آب روی حرارت قرار دهید و در ظرف را باز نگه دارید و اجازه دهید تا آب اسفناجها به جوش بیاید. در این فاصله اسفناجها را چند دفعه هم بزنید.وقتی اسفناج به جوش آمد ۱۵ دقیقه با حرارت کم آن را هم بزنید تا بپزد. اسفناج پخته شده را در صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس کره را در یک ظرف لعابی که روی حرارت ملایم قرار دادیم آب کنید و داخل کره یک قاشق آردبریزید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. بعد اسفناج را به آرد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب اسفناج کاملا بخار شود. مخلوط آرد و اسفناج را از روی حرارت بردارید و کالباسهای خرد شده را به آنها اضافه کنید. سپس سس بشامل را داخل آن مخلوط کنید؛ و کاملا هم بزنید.
در ظرفی جدا گانه زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید؛ و سفیده را آنقدر هم بزنید تا سفت شود و از ظرف بر نگردد. زرده را هم انقدر بزنید تا کف کند و سفید شود. مایه اسفناج را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و بعد سفیده را به آرامی به مایه اسفناج اضافه کنید.کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و نصف پنیررنده شده را ته ظرف بپاشید. سپس مواد سوفله آماده شده را در ظرف بریزید و روی سوفله را با پنیر بپوشانید. به دو روش میتوانی سوفله را بپزید. از طریق حرارت مستقیم و از طریق بن ماری، اگر خواستید به روش بن ماری سوفله را بپزید میتوانید ظرف سوفله را در یک ظرف دیگری قرار دهید طوری که نصف ظرف سوفله در آب قرار گیرد.
بعد ظرف آب را داخل فر میگذاریم و فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سوفله را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پف کند و بپزد. دقت کنید که در این مدت در فر را باز نکنید؛ و بلافاصله سوفله آماده شده را مصرف کنید. اگر هم بخواهید با حرارت مستقیم سوفله را بپزید باید ظرف سوفله را در اولین طبقه فر از پایین قرار دهید تا بپزد.