به گزارش محیانیوز،لوبیا سبز را بعد از تمیز کردن با مقداری آب، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. وقتی لوبیا پخت و آبش تبخیر شد به آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت کمی سرخ کنید. در حین سرخ شدن لوبیاها رب گوجه فرنگی را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
هویج را باریک و بلند، برش بزنید و در ظرف دیگری به همراه روغن زیتون، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و درب ظرف را ببندید و هر چند لحظه یکبار آن را هم بزنید تا هویجها کمی پخته و سرخ شوند. میگوها را هم پاک کنید و پس از شستن آنها را با کمی نمک و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشند و نرم شوند.
البته گوشت میگو نباید زیاد جوشیده شود، چون ممکن است سفت شود. یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. میگو را با پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده، لوبیا و هویج پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. خوراک میگو را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکته:
مواد لازم ذکر شده در بالا برای یک نفر میباشد. با توجه به تعداد افراد خانواده میزان هر کدام از مواد را افزایش دهید.