طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای قرمز چگونه می باشد؟

به گزارش محیانیوز،در فصل زمستان هیچ چیز به اندازه یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه نمی چسبد تا بدن را گرم کند.اگر به دنبال یک سوپ سبزیجات رژیمی هستید و میخواهید به عنوان یک وعده آن را مصرف کنید به شما پیشنهاد میکنیم که سوپ فلفل دلمه ای قرمز را امتحان کنید و از طعم و رنگ ریبایش لذت ببرید.روش تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای

مرحله اول:

برای درست کردن سوپ فلفل دلمه‌ای ابتدا فر را بادمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم:

برای شروع باید ابتدا فلفل‌ها را بشویید و به ۴ قسمت تقسیم کنید. دانه‌های داخل آن را خارج کنید و الیاف سفید وسط آن را بیرون بیاورید. از سمت پوست، فلفل‌ها را روی سینی فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند و برشته شوند.

مرحله سوم:

بعد از برشته شدن و خنک شدن فلفل‌ها آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل کیسه‌های پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید. بعد از ۵ دقیقه فلفل‌ها را از کیسه خارج کنید و پوست آن را به راحتی بگیرید.

در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس فلفل چیلی را خرد کنید و در روغن تفت دهید.بعد از تفت دادن فلفل چیلی پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طاایی رنگ شوند.

بعد فیله گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و همه مواد را به مدت 5 دقیقه با حرات ملایم تفت دهید .بعد از 5 دقیقه تفت این مواد، فلفل دلمه ای های پوست گرفته شده را اضافه کنید و تفت کوچکی بدهید.

مرحله پنجم:

حرارت را خاموش کنید تا سبزیجات تفت داده شده کمی خنک شوند. بعد آنها را داخل دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزد و مخلوط کنید تا مواد به صورت پوره شوند.

مرحله ششم:

مخلوط پوره شده ی گوجه فرنگی و فلفل را در یک قابلمه بریزید و با یک لیتر آب و عصاره سبزیجات روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. و بعد 5 دقیقه با حرارت کم بجوشند و در آخر نمک ، فلفل و پودر مرزنجوش را در سوپ بریزید و سوپتان را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.