به گزارش محیانیوز،در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از طلایی شدن پیازها سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پودر فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زیره سبز، نمک و تخم گشنیز پودر شده را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و ادویهها را در روغن کمی تفت دهید.بعد پوره گوجه فرنگی را به پیازها و ادویه جات تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید تا آب پوره گوجه فرنگی بخار شود. سپس آب، شکر و پنیر خرد شده را به همراه نمک به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. ولی طوری باید هم بزنید که پنیر له نشود. بعد از ۱۰ دقیقه که بخار غذا جمع شدخامه را اضافه کنید و غذا را از روی حرارت بردارید. این غذا نباید زیاد سفت و یا آبدار باشد. موقعی که غذا را سرو میکنید مقداری گشنیز خرد شده را روی آن بریزید؛ و از طعم لذیذش لذت ببرید.