به گزارش محیانیوز،ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد تمام مغزها را با هم مخلوط کنید و به آنها ۵ قاشق عسل و روغن زیتون اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا مغزها کاملا به عسل و روغن آغشته شوند. سپس تمام مغزها را در سینی فر پخش کنید و سینی را به مدت ۵۵ دقیقه در فر قرار دهید و هر ۵ دقیقه آن را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی مغزها را فشار دهید تا له شوند؛ و مجددا سینی را داخل فر قرار دهید. وقتی تمام مغزها له شدند و رنگشان تغییر کرد آنها را از فر بیرون بیاورید و به آنها میوههای خشک را اضافه کنید ۰ سعی کنید برگهای زرد آلو را به تکههای کوچکتر مثل کشمش خرد کنید) بعد منتظر بمانید تا مغزهاسرد شوند. در آخر هم پودر نارگیل را روی کل مواد بپاشید.