به گزارش محیانیوز،عدس را بشویید و از چند ساعت قبل با آب خیس کنید. تا هنگام پخت زمان کمتری ببرد. سپس عدس خیس خورده شده را با مقداری آب و پیاز بپزید.
گوشت را با پیاز رنده شده که آبش را باید بگیرید و نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید.
از مخلوط بدست آمده کوفته قلقلیهای ریزیی درست کنید و بدون اینکه آنها را سرخ کنید داخل عدسهای پخته شده بریزید و اگر آب مرغ یا آب گوشت داشتید داخل عدس بریزید.
در غیر اینصورت با مقداری آب به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم قلقلیها را در عدس بپزید. در انتهای پخت اسفناج های خرد شده را داخل عدس بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود و به اصطلاح جا بیفتد.
در انتها نمک و فلفلش را بچشید و در ظرف مورد نظرتان بکشید.