به گزارش همشهریآنلاین؛ فلفل سفید که به عنوان چاشنی استفاده می شود، میوه گیاه فلفل سفید است که به دانه فلفل شناخته می شود. دانه فلفل منبع هر دو فلفل سفید و فلفل سیاه است. چیزی که بین این دو فلفل تفاوت ایجاد می کند، در واقع فرآیند کشت و آمادهسازی این دو است.
فلفل سیاه زمانی چیده می شود که دانه های آن رسیده باشد و سپس در مقابل آفتاب خشک می شود. در حالی که فلفل سفید از دانه داخلی آن تهیه می شود، که پوسته آن بعد از خشک شدن کنده می شود. هر دوی این فلفل ها با توجه به طعم متفاوتی که دارند، با کاربردهای متفاوت در آشپزی استفاده می شوند.
در عین حال، فلفل سفید فواید دیگر و کاربردهایی جدا از آشپزی دارد.
فلفل سفید، فاقد سدیم است بنابراین برای بیماران مبتلا به فشار خون مفید است. در هر 100 گرم فلفل سفید سطح کربوهیدرات 23٪ و سطح رژیم غذایی 104٪ می باشد. هر 100 گرم از این ماده حاوی 296 کالری است.
فلفل سفید حاوی 35٪ ویتامین C و 26٪ کلسیم است و دارای منگنز فراوان است؛ بنابراین چنانچه در سلامت نمناک اشاره شده است به متابولیسم بدن کمک می کند. سلنیوم موجود در فلفل سفید برای بهبود هورمونهای جنسی مردانه و درمان ناتوانی جنسی مفید می باشد.
روی در فلفل سفید سبب بهبود حرکت اسپرم و افزایش تعداد آنها و سبب تراکم ماهیچه و رشد مو می شود.
خواص و فواید فلفل سفید
کمک به مبارزه با سرطان به خصوص در درمان سرطان پروستات
بهبود گوارش: از بدن در مقابل مشکلات گوارشی مانند سرطان روده مراقبت می کند
افزایش دهنده انرژی
تثبیت سلامت دندان (جلوگیری از پوسیدگی دندان)
درمان برخی مشکلات پوستی
کمک به کاهش وزن:شکل گیری چربی ها را مسدود وچربی بدن را کنترل می کند
بهبود سلامتی استخوان
تسکین دهنده درد
درمان آرتروز
درمان سردرد
پاکسازی احتقان یا گرفتگی بینی
جلوگیری از زخم معده
کنترل فشار خون
تثبیت سطح قند خون
بهبود بینایی
درمان آب مروارید
مفید برای افراد بی اشتها
برای از بین بردن چین و چروک