برای اینکار شما باید یه اپلیکیشن پادگیر روی گوشیتون نصب کنید و از طریق اون پادکست هارو دنبال و گوش کنید. یه امکان دیگه اینه که پادکست هارو از طریق سایت خودشون بشنوید، مثل صفحه بشنویم ما. روش اشتباه گوش دادن به پادکست هم از طریق تلگرام و شبکه های اجتماعی هستش. دوتا دلیل هم داره.
حالا بریم چندتا اپلیکیشن پادگیر بهتون معرفی کنیم.
در این قسمت قراره بهتون تعدادی اپلیکیشن دانلود پادکست معرفی کنم که به راحتی می تونید به پادکست عاشقانه، پادکست روانشناسی و … گوش بدید و نیازی نیست در کانال های تلگرام یا در سایت ها به دنبالشون بگردید.
اپ کست باکس رایگان هست و زمانی که وارد اون می شید بهتره که لاگین کنید تا کانال های پادکستتون نپره. این اپ برای گوشی های اندروید و IOS قابل استفاده هست. من خودم از این اپلیکیشن استفاده می کنم.
نرم افزار Google Podcast همون طوری که از اسمش مشخصه؛ توسط شرکت گوگل ساخته شده و برای گوشی های اندروید قابل استفاده است. این اپلیکیشن کاملا رایگان هست و شما می تونید کانال پادکست مورد علاقتون رو Subscribe کنید و محتواهای صوتی اون رو دانلود کنید و حتی زمانی که اینترنت هم ندارید، به اون ها گوش بدید.
اپ Overcast برای سیستم عامل IOS طراحی شده و بسیار یوزر فرندلی هست. اپلیکیشن اورکست به صورت رایگان هست اما تبلیغات داره و می تونید نسخه بدون تبلیغش رو بخرید.
این اپلیکشین پادکست گیر برای سیستم عامل اندروید هست و یک سری مزیت هایی مثل حفظ موقعیت پخش و مدیریت حافظه داره.
این اپلیکیشن برای گوشی های آیفون هست و به طور پیش فرض روی این گوشی ها نصب شده.
دوتا اپلیکیشن فارسی هم برای اینکار هستن اما بر خلاف اداعاشون پادگیر نیستن و فقط پادکست هایی که تو بستر خودشون منتشر شده باشرو میتونید بشنوید. پیشنهاد میکنم سراغشون نرید.
برنامه شنوتو یک اپلیکیشن پادکست فارسی برای سیستم عامل اندروید است. شما می تونید کتاب های صوتی رو هم از این برنامه پادکست فارسی دانلود کنید.
نامیلک دیگر اپ پادگیر ایرانی هست که شما علاوه بر اپ می تونید از سایت اون هم استفاده کنید اما باید بدونید که با اپلیکیشن های شنوتو و ناملیک تنها فایل های صوتی که روی این دوتا اپ قرار داده شدند، قابل دریافت هستند.