۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید چیست؟

به گزارش محیانیوز،هواپز‌ها پخت و پز و کارتان در سرخ کردن بسیاری از انواع مختلف غذایی را راحت می‌کنند. به جای اینکه ساعتی جلوی تابه بایستید و سیب‌زمینی‌ها را موج به موج از روغن بیرون بکشید، آن‌ها را درون هواپز می‌ریزید و پی کارتان می‌روید. حتی اگر مثل ما کمی بی‌حوصله باشید، دیگر سراغ گرداندن غذا (که راستش را بخواهید لازم است) نمی‌آیید و بیست دقیقه بعد سیب‌زمینی‌های آماده‌ی خود را تحویل می‌گیرید و پای خوردن آن‌ها می‌نشینید.

چه به تازگی یک هواپز خریده و چه در حال تصمیم‌گیری برای خرید آن باشید، می‌توانید نگاهی به این مقاله بیاندازید تا با تعدادی از غذا‌های ساده و سریع که می‌توان در هواپز آماده کرد آشنا شوید.

ده غذای ساده و سریع، که نیازی به مواد اولیه‌ی پیچیده ندارند و در سخت‌ترین حالت فقط باید کمی به آن‌ها ادویه بپاشید و در هواپز قرارشان دهید را برایتان انتخاب کرده‌ایم و در این مقاله به شما ارایه می‌دهیم. خبری از غذای پیچیده و عجیب و غریب نیست و همه چیز هم بسیار سالم و سریع آماده می‌شوید.

۱۰. چیپس سیب

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

باورتان می‌شوید می‌توانید تعدادی سیب را خرد کنید، داخل هواپز بریزید و به سرعت چیپس‌های خشک شده‌ی سیب خوشمزه‌ای تحویل بگیرید؟ ما به شما می‌گوییم که کمی دارچین هم تنگ سیب‌ها بزنید تا اسنک جذاب‌تری داشته باشید، اما همان هم لازم نیست. یک یا هر تعداد سیب که می‌خواهید بردارید، آن‌ها را به ورقه‌های متعدد برش دهید و کمی دارچین روی آن‌ها بپاشید. سپس سیب‌ها را برای مدت پانزده دقیقه با درجه‌ی ۳۰۰ در ایر فرایر قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار اگر آن‌ها را برگردانید نتیجه‌ی نهایی بسیار بهتر هم می‌شود.

۹. لوبیا سبز یا مارچوبه

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

مارچوبه یا همان اسپارگوس پای ثابت سفره‌ی امریکایی‌هاست، اما چندان در مملکت ما و غذا‌های ما پیدا نمی‌شود و با اینکه می‌توانید آن را تهیه کنید و نتیجه‌ی خوبی هم بگیرید، اما به جای مارچوبه به شما پیشنهاد می‌کنیم تا تعدادی لوبیا سبز را خرد کنید، نمک و فلفل بزنید و در ایر فرایر خود بریزید.

اگر می‌خواهید کمی لاکچری‌تر کار کنید و حوصله‌ی غذا پختن دارید، مارچوبه یا لوبیاسبز خود را درون یک ظرف بریزید، به اندازه‌ی کافی به آن روغن زیتون اضافه کنید، آب لیمو در آن بریزید، یک سیر در آن خرد کنید، کمی پنیر خرد شده (هر پنیری که دم دست‌تان پیدا می‌شود) به آن اضافه کنید و نمک و فلفل را هم فراموش نکنید. سپس آن را هم بزنید و بعد حدودا شش هفت دقیقه در ۴۰۰ درجه در ایر فرایر قرارشان دهید. مطمئن باشید که غذای جذابی می‌خورید.

۸. کوکو سیب‌زمینی

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

کوکو سیب‌زمینی در ایر فرایر بسیار عالی از آب در می‌آید و از سالم‌ترین غذا‌هایی است که می‌توانید به سرعت برای خود درست کنید. احتمالا نیازی به شرح دستور آن ندارید و به هر شکلی که دوست دارید کوکو سیب‌زمینی خود را تهیه کنید، اما بگذارید یه پایه برای کسانی که ممکن است نیاز به دستور داشته باشند ارایه کنیم. سیب‌زمینی را پوست بکنید و رنده کنید، با توجه به میزان سیب‌زمینی خود در آن یک یا چند تخم مرغ بشکنید، یک قاشق آرد، نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه را هم به سیب‌زمینی و تخم مرغ خود اضافه کنید و کوکوی خود را ته ظرف ایر فرایر بچینید. درجه‌ی ۴۰۰ و حدودا یک ربع زمان برای هر دور سینی پر شده‌تان کافی است.

۷. ذرت

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

ذرت در مایکرویو هم سریع و راحت پخته می‌شود، اما اگر یک بار ذرت را در ایر فرایر خود بپزید، قید دیگر سبک‌های پختن ذرت را می‌زنید. برای پختن ذرت در ایر فرایر، ابتدا هواپز خود را در بالاترین درجه‌ای که دارد گرم کنید. در این میان تا هواپز شما گرم می‌شود، سر و ته ذرت را ببرید و کمی روی آن‌ها نمک بپاشید. اگر دوست داشتید می‌توانید فلفل و پاپریکا و پودر سیر هم به ذرت خود اضافه کنید. نهایتا ذرت‌ها را در ایر فرایر بگذارید و برای ده دقیقه آن‌ها را در درجه‌ی ۴۰۰ بپزید و بعد از پنج دقیقه‌ی ابتدایی آن‌ها را یک دور برگردانید. نهایتا یادتان نرود تا روی ذرت کره هم بمالید!

۶. چیپس سیب‌زمینی

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

درست کردن سیب‌زمینی سرخ کرده در هواپز سریع‌تر و راحت‌تر از چیپس سیب‌زمینی است و به همین دلیل، رتبه‌ی پایین‌تری به چیپس در لیست‌مان اختصاص داده‌ایم که چیپس کردن آن زمان بیشتری ازتان خواهد گرفت. در هر حال، چیپس‌ها به خاطر ضخامت کمتری که دارند نتیجه‌ی متفاوتی را هم به شما خواهند داد. تعدادی سیب‌زمینی را پوست بکنید، آن‌ها را در اسلایس‌های باریک، خیلی باریک، ببرید.

سپس سیب‌زمینی‌ها را در آب و یخ قرار دهید و بگذارید تا نیم ساعت در آب و یخ بماند. سیب زمینی‌ها را از آب در بیاورید و آن‌ها را خشک کنید. آبکش هم کافی است، اما اگر آب آن‌ها را روی یک دستمال یا حوله‌ای بگیرید عالی می‌شود. روی سیب‌زمینی‌ها نمک بپاشید و آن‌ها را در سبد هواپز خود قرار دهید. سیب زمینی‌ها را در درجه‌ی ۳۰۰ برای حدود ده دقیقه بپزید و پس از پنج دقیقه اول سبد هواپز خود را یک بار هم بزنید تا چیپس‌ها از همه طرف درست شوند. سیب‌زمینی‌ها را در بیاورید و سس را فراموش نکنید.

۵. میگو سوخاری

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

یک بسته میگوی آماده و پاک شده و یک هواپز، قرار است غذای بسیار خوبی تحویل‌تان بدهد. پیش از اینکه سراغ میگو‌ها برویم، ظرفی بیاورید تا مواد سوخاری را آماده کنیم. میزانی که می‌خواهید آرد، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را در ظرفی بریزید و نگه دارید. در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، شیر و سس فلفل را هم بزنید.

در یک ظرف دیگر که عمق زیادی ندارد، پودر سوخاری یا نان خشک پودر شده بریزید. حالا میگو‌ها را بیرون بکشید. آن‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آن‌ها را در ظرف تخم مرغ بکنید و نهایتا هم در ظرف پودر سوخاری. کمی روی میگو‌ها بزنید تا مواد به آن‌ها بچسبد. نهایتا میگو‌ها را در سینی هواپز خود قرار دهید و در هر طرف برای حدود پنج دقیقه و در درجه‌ی ۴۰۰ آن‌ها را بپزید. میگو سوخاری شما آماده‌ست!

۴. بال سوخاری

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

درست کردن بال سوخاری درست و درمان هنری ظریف است که همه از پس آن برنمی‌آیند، اما ما می‌خواهیم راز سسی که قرار است بال‌ها را در آن قرار دهید برایتان فاش کنیم. فعلا بال‌ها را کنار بگذارید و یک ظرف بیاورید تا مهم‌ترین مرحله را شرح دهیم. در این ظرف پودر سیر، نمک و فلفل، فلفل قرمز، سس خردل، پودر کاری و کمی هم جوش شیرین بریزید.

حالا بال‌ها را در این ظرف بریزید و هم‌بزنید تا به مواد به خوردشان برود. بال‌ها را در ظرف هواپز خود بچینید و آن‌ها را برای پانزده دقیقه در درجه‌ی ۳۰۰ درجه بپزید. حالا آن‌ها را بگردانید و برای ۲۰ دقیقه‌ی دیگر در درجه‌ی ۴۰۰ درجه دوباره در هواپز قرار دهید تا آب مرغی در آن‌ها باقی نمانده باشد و بال‌ها طلایی شوند. بال‌ها را با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

۳. نان سیر

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

درست کردن نان سیر با هواپز حسابی راحت است و با یک نان باگت و پنیر و ادویه، کارتان راه می‌افتد. نان باگت را در اندازه‌ای که می‌خواهید یا بهتر است بگوییم در اندازه‌هایی که در هواپز شما جا می‌شود اسلایس کنید. حالا موادی که لازم است روی نان‌ها قرار دهیم را در ظرف دیگری آماده می‌کنیم.

کره‌ی نرم شده، پنیر پارمزان را داخل آن رنده کنید، بیشتر از چیزی که فکر می‌کنید لازم دارید سیر خرد کنید و در ظرف بریزید و نهایتا جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. در همین حین که این مواد را روی نان ورقه شده‌ی خود قرار می‌دهید، هواپز خود را در درجه‌ی ۴۰۰ گرم کنید. سپس نان‌ها را در سینی هواپز خود بگذارید و برای حدود سه چهار دقیقه آن‌ها را بپزید.

۲. جوجه کباب

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

درست کردن جوجه کباب در ایر فرایر بار‌ها از به سیخ کشیدن آن‌ها و روی منقل گرفتنشان راحت‌تر است؛ مخصوصا که معمولا قرار نیست تجهیزات این کار را در خانه داشته باشید. اینکه چگونه جوجه‌های خود را شب در پیاز می‌خوابانید پای خودتان، اما این مرحله را فراموش نکنید. البته می‌توانید فیله‌ی سینه آماده هم تهیه کنید، روی آن کمی روغن بمالید، سپس به آن‌ها نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سریع بزنید و باز هم نتیجه‌ی شگفت‌انگیزی بگیرید.

برای درست کردن کباب، حتما در ابتدا هواپز خود را در بالاترین درجه‌اش گرم کنید. سپس جوجه‌ها در سینی هواپز بچینید و در همین درجه برای یک ربع آن‌ها را بپزید. برای جوجه نیاز دارید تا آن‌ها برگردانید و نهایتا هم حتما داخلشان چنگالی بزنید تا مطمئن شوید درست شده‌اند.

۱. سیب‌زمینی سرخ کرده

۱۰ غذای ساده و سریع که می‌توانید با هواپز بپزید//

احتمالا سریع‌ترین غذایی که می‌توانید در ایر فرایر خود درست کنید سیب‌زمینی سرخ کرده است. سیب‌زمینی‌ها را بشورید، خرد کنید، در یک ظرف به آن نمک بزنید و در هواپز خود قرارشان دهید و تمام. اما برای اینکه نتیجه کمی جذاب‌تر شود، کاری که بالاتر برای چیپس گفتیم را برای خلال‌های سیب‌زمینی هم تکرار می‌کنیم. یعنی پس از خرد کردن سیب‌زمینی‌ها، آن‌ها را به مدت نیم ساعت در آب و یخ قرار می‌دهیم.

سپس سیب‌زمینی‌ها را خشک می‌کنیم، در یک ظرف می‌ریزیم و یکی دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم. نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم و آن‌ها را هم می‌زنیم. پیش از اینکه بخواهیم سیب‌زمینی‌ها را در ایر فرایر قرار دهیم، هواپز خود را در بالاترین درجه‌اش گرم می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را در همین درجه برای ده دوازده دقیقه می‌پزیم و در این میان هم هر چند دقیقه یک بار سیب‌زمینی‌ها را هم می‌زنیم تا از همه سمت پخته شوند. نهایتا با هر سسی که دوست داریم سیب‌زمینی‌ها را سرو می‌کنیم.