دسر سیب‌ترش/ خوشمزه و سریع برای مهمانی ها

ستی مولایی؛ اگر دوست دارید میز  مهمانی که چیده‌اید در مدت زمان کوتاه کامل و شیک به نظر برسد حتما این دسر را کنار غذای خود درست کنید.

مواد لازم برای 4نفر:

کره: 50گرم

سیب‌سبز: 4عدد بزرگ

برگ بو (تازه یا خشک): 2عدد

سیر: 2حبه

بادام ورقه‌ورقه شده: 50گرم

پرتقال: یک عدد

لیمو: یک عدد

شکر: 100گرم

کشمش: 75 گرم

روش تهیه:

مرحله اول

 30دقیقه قبل از شروع کار، کره را از فریزر بیرون بگذارید در این زمان شما وقت دارید تا سیب‌ها را آماده کنید. با یک چاقوی تیز عکس سیب را برش دهید و بعد سیب را از وسط به دونیم کرده و هسته‌های آن را دربیاورید.

مرحله دوم

 فر را دردرجه حرارت 180درجه سانتی‌گراد یا، 350 درجه فارنهایت بگذارید. سیب‌های آماده شده را درون سینی فر قرار دهید.

مرحله سوم

دریک کاسه بزرگ برگ بوها را خرد کرده یا اگر از برگ بوی تازه استفاده می‌کنید آن را با چاقو ریز ریز کنید، بعد سیرها را به همراه پوست پرتقال و پوست لیمو درون کاسه رنده کرده و در این مرحله کمی شکر به همراه کشمش به آن اضافه کنید و با دست کاملا آنها را با هم مخلوط کنید طوری که کاملا له شوند.

مرحله چهارم

 مواد آماده شده را داخل قسمت بالای سیب ریخته و درون آن را فشار دهید. درآخر ورقه‌های بادام را درون کاسه ریخته و آب پرتقال و لیمو را روی آن بچکانید و با دست روی هرکدام از سیب‌ها قرار دهید و همچنین روی بادام‌ها مقداری کره بریزید و سینی‌ را برای مدت 35 تا 40دقیقه درون فر از قبل گرم‌شده بگذارید تا کاملا طلایی رنگ شود. کره‌ای که در مرحله آخر روی سیب ریختیم، باعث می‌‌شود تا سیب‌ها براق‌تر شوند.

برای سرو:

5دقیقه قبل از سرو، سینی را از فر بیرون آورده و بگذارید تا سرد شود. هرکدام از سیب‌ها را درون ظرف قرار داده و دورتادور آن را ورقه بادام بریزید. این دسر درکنار بستنی وانیلی بسیار عالی می‌شود.

منبع:

https://www.jamieoliver.com/family/quick-easy/