ستی مولایی؛ پاییز فصل آنفولانزا و سرما خوردگیهای سخت است پس بهتر است قابلمه سوپتان همیشه به راه باشد تا سلامتی و بهبود خود را تضمین کنید. یک کاسه سوپ بسیار خوشمزه گرم با طعم قارچ و خامه به همراه کمی سیر و سبزیجات میتواند شما را سر حال کند.
مواد لازم:
جو پرک:1 پیمانه
قارچ: 400 گرم
پیاز: 1 عدد کوچک
کره: 100 گرم
آب مرغ: 3 پیمانه
خامه:1 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری (سبزی معطر): به میزان لازم
شیر:1 پیمانه
مرحله اول
قارچهای کوچک دکمهای برای این دستور غذایی عالی هستند. ابتدا پیاز را خرد کنید و در تابه سرخ نمایید. در تابه جداگانه کره را آب کرده سپس قارچ را خرد نمایید، یا به صورت دکمهای آنها را با کره تفت دهید.
مرحله دوم
آب مرغ و جعفری خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. جو پرک و قارچ تفت داده شده را نیز به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز به مدت 20 دقیقه بگذارید تا جو پرک به خوبی بپزد و مزه قارچ به سوپ داده شود.
مرحله سوم
در این مرحله شیر را به همراه نمک و ادویه به قابلمه اضافه کرده و پس از جوش آمدن شیر، خامه را اضافه کرده و بگذارید 5 دقیقه روی حرارت بماند، تا سوپ شیر شما غلیظ شود.
نکته:
منبع:
https://cafedelites.com/creamy-mushroom-soup/