پیاز نقش زیادی در تغذیه ندارد. مطمئناً چند ویتامین و مواد معدنی وجود دارد، اما در سایر غذاهای معمولی در دسترس مانند برنج یا کلم بروکلی زیادتر است. پیاز از نظر عملکردی برای هر دستور غذایی لازم نیست. اگر آنها را حذف کنید، همه چیز باز باهم ترکیب می شوند، فقط طعم خوبی نخواهد داشت. بنابراین، پیاز یک کالای لوکس است، اما این گویهای کوچک، قهوهای و گوگردی ارزان و فراوان هستند و تقریباً در هر جایی رشد میکنند و اکثر غذاها پیاز دارند.
نحوه استفاده از پیاز
پیاز را می توان برشته، کبابی، ترشی، کاراملی، کوبیده و سرخ شده، به صورت نازک برش داد یا خرد کرد و به صورت خام در سالاد، ساندویچ سرو کرد، یا به عنوان چاشنی تاکو ، آن ها را به یکی از همه کاره ترین و رایج ترین مواد در آشپزی تبدیل کرد.
پیاز یک سوم از میرپویکس کلاسیک را تشکیل می دهد، مخلوطی اصلی از پیاز، هویج و کرفس که برای افزایش طعم سوپ، سوسیس و سس استفاده می شود و با نام های مختلف در غذاهای مختلف مانند سوفریتوی ایتالیایی یا غیره ظاهر می شود. پیاز بخشی از جنس آلیوم است و با سیر ، پیازچه ، موسیر و تره فرنگی مرتبط است. هم پیاز و هم شاخه های آن خوراکی هستند. برش دادن پیاز بخار مبتنی بر گوگرد آزاد می کند که چشم را تحریک می کند.
انواع پیاز برای چی خوبه؟
1. از انواع پیاز در دنیا: پیاز زرد
پیازهای زرد برای هر گونه استفاده قابل تصوری مناسب هستند، به غیر از چاشنی برای مارتینی شما (برای این کار از پیاز مروارید استفاده کنید). شما به راحتی می توانید زندگی غنی و پرباری داشته باشید حتی اگر این تنها پیازی باشد که تا به حال چشیده اید.
پوستی قهوه ای آن، گوشت سفید را با طعم و عطر قوی، گوگردی، تند احاطه کرده است. اگر در دستور پخت پیاز بدون مشخص کردن نوع پیاز نوشته شده باشد، فرض بر این است که پیاز زرد است. از آنها برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی استفاده کنید.
بزرگتر و کمی صافتر از پیاز زرد، با رنگ روشنتر و پوست کمتر ماتتر، پیاز شیرین حاوی قند اضافی است که آنها را برای کارامل کردن خوب میکند. اندازه بزرگتر و طعم شیرین تر آنها آنها را برای ساخت حلقه های پیاز ایده آل می کند . انواع پیاز شیرین عبارتند از Walla Walla، Maui، Vidalia و همچنین موارد دیگری که در نام آن کلمه "شیرین" وجود دارد.
پیاز سفید
پیاز سفید پوستی سفید کاغذی دارد و طعم آن ملایم تر و شیرین تر از پیاز زرد است و برای سرو به صورت خام در سالسای تازه یا گواکاموله خانگی مناسب است
پیاز قرمز
به اندازه کافی شیرین و ملایم که بتوان آن را به صورت خام مصرف کرد، هم پوست بیرونی و هم گوشت پیاز قرمز رنگ سرخابی تیره دارند، که باعث میشود آنها را به سالاد یا هر جای دیگری اضافه کنیم که رنگ آن ظاهر غذا را بهتر میکند. من عاشق استفاده از پیاز قرمز در سالاد و ساندویچ و برگر هستم.
موسیر
موسیر پیازهای کوچک با پوست قهوه ای و گوشتی مایل به ارغوانی هستند و پیازهای آن از چندین لوب تشکیل شده است، کمی شبیه به روشی که سیر را به حبه های جداگانه تقسیم می کنند. موسیر های تند تا حدودی در ایالات متحده مورد قدردانی قرار نمی گیرند - حداقل بر اساس این که به ندرت در دستور العمل ها ظاهر می شوند.
موسیر احتمالاً عالی ترین پیاز است. آنها طعم بسیار تندی می دهند و چون کوچکتر هستند و از لایه های نازک تری تشکیل شده اند، می توان آنها را بسیار ریز خرد کرد و در سس ها و سس های سالاد استفاده کرد. آنها برای کباب عالی هستند، با این حال. آنها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و وقتی مرغ را کباب میکنید، آنها را در ته تابه بریزید.
پیازچه (پیاز سبز)
پیاز سبز پیازهای نابالغی هستند که هنوز پیاز تشکیل نداده اند، یا فقط تا حدی تشکیل داده اند. معمولاً از کل گیاه از جمله شاخه های سبز بلند استفاده می شود و تزئین فوق العاده ای برای سوپ ها، املت ها، تاکوها و همچنین رنگ و کرانچ ایجاد می کنند. آنها با نام های دیگری از جمله پیازچه ، سبولیتا (به زبان اسپانیایی)، پیاز سالاد و حتی موسیر ظاهر می شوند
درست است، در برخی از کشورهایی که در آنها انگلیسی صحبت می شود، برای جلوگیری از سردرگمی بیشتر، پیاز سبز را موسیر، گاهی اوقات "موسیر فرانسوی" می نامند. تفاوت در نحوه ارجاع ما به اقلام و مواد آشپزی بسیار زیاد است حتی اگر از همان زبان استفاده شود. با این حال، پیاز سبز، موسیر یا سبولیتا را می توان به راحتی بدون توجه به نامشان از جنبه و طعم آنها تشخیص داد
تره فرنگی
تره یک سبزی خوش طعم و عالی است و متأسفانه مورد توجه قرار نمیگیرد. تره فرنگی که شکلی شبیه پیاز بیش از حد رشد کرده است، در سوپ ها و سس ها استفاده می شود. پخت تره فرنگی طعم آنها را ملایم و آنها را نرم می کند.
با انواع پیاز در آشپزی آشنا شدید، اگر تا بحال یک نوع پیاز را برای خوردن و مصرف استفاده می کردید بهتر است از دیگر انواع آن نیز استفاده کنید