طرز تهیه سالاد گیاهی پاستا با حبوبات

سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

سالاد‌ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌لیمو، آب‌غوره و... تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد پاستا با سبزیجات یکی از انواع سالاد‌های سرد است که از ترکیب پاستای پخته با سبزیجات و حبوبات تهیه می‌شود. این سالاد به دلیل داشتن مواد مغذی می‌تواند جایگزین غذای اصلی باشد؛ همچنین برای مصرف گیاه‌خواران مناسب است.

در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد پاستا با سبزیجات همراه با نکات مهم تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

476784_673

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با سبزیجات

پاستا: ۲۵۰ گرم

لوبیا چیتی پخته: نصف لیوان

نخود پخته: نصف لیوان

کنسرو ذرت: ۱ قوطی

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: از هر کدام ۱ عدد

پیاز قرمز: ۱ عدد

جعفری خرد شده: نصف لیوان

آب لیموترش: نصف فنجان

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سس چیلی: نصف فنجان

سیر: ۱ حبه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد پاستا با سبزیجات

۱ ـ برای تهیه این سالاد ابتدا پاستا را داخل آب جوش به مدت بیست دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شود؛ سپس آن را آبکش کنید وکنار بگذارید تا خنک شود.

۲ ـ نخود و لوبیا چیتی پخته را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنسرو ذرت را که از قبل بیست دقیقه جوشانده‌اید، بعد از آبکش کردن به حبوبات اضافه کنید.

۳ ـ فلفل دلمه‌ای‌ها را کاملا خرد کنید. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با فلفل دلمه‌ای و جعفری خرد شده به کاسه سالاد اضافه کنید؛ سپس پاستای پخته را داخل کاسه بریزید و همه مواد سالاد را هم بزنید.

۴ ـ آبلیمو را داخل یک کاسه کوچک‌تر بریزید؛ سپس یک حبه سیر رنده شده را همراه با روغن زیتون، سس چیلی، نمک و فلفل سیاه به آبلیمو اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

۵ ـ سس آماده را به کاسه سالاد اضافه کنید و با دو قاشق بزرگ همه مواد را زیر و رو کنید تا به صورت یک‌دست به سس آغشته شوند. سالاد پاستا را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود؛ سپس سرو کنید. نوش جان

نکته

ـ این سالاد نسبت به سالاد‌های دیگر کمی خشک است؛ چون پاستا معمولاً رطوبت سس را خیلی زود جذب می‌کند، به همین دلیل بعد از اینکه سس را اضافه کردید و سالاد را داخل یخچال گذاشتید، سالاد خیلی زود خشک می‌شود. برای جلوگیری از خشک شدن سالاد می‌توانید هنگام سرو کمی دیگر روغن زیتون به سالاد اضافه کنید.

ـ برای تهیه سس این سالاد می‌توانید به جای سس چیلی از سس مایونز استفاده کنید.