اسموتی چای لاته/ یک اسموتی مخصوص فصل پاییز

ستی مولایی؛ این اسموتی خیلی شبیه به چای ماسالا است ولی مواد اولیه و روش آماده کردن آن کمی با اسموتی ماسالا متفاوت است. این دستور اسموتی برای 2 نفر بوده و زمان آماده سازی آن تقریبا  10 دقیقه است.

جو دوسر نیمه آماده: 2/1 پیمانه

چای کیسه‌ای سیاه: 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین:  4/1 قاشق چایخوری

جوز هندی: 4/1 قاشق چایخوری

ماست پر­چرب: 2/1 پیمانه

موز خرد شده: 1 عدد

شیر کم‌چرب: 1 پیمانه

عسل: 1 قاشق غذاخوری

مرحله اول

جوی دو سر و چای را داخل غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا پودر شوند. جو و چای را همچنین می‌توانید آسیاب کنید.

مرحله دوم

ماست و نیمی از شیر را همراه با پودر جو و چای داخل مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

در این مرحله عسل، موز خرد شده، بقیه شیر، پودر دارچین و جوز هندی را هم اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا اسموتی یکدستی حاصل شود.

برای سرو

اسموتی را داخل 2 لیوان ریخته و با خامه تزیین کرده و سرو کنید.

منبع:

https://sticksscratchkitchen.com/chai-tea-latte-smoothie/