نحوه تشخیص زعفران اصل برای نذری

زعفران از دیرباز به عنوان گران ترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته می شود. 

مواد لازم تشخیص زعفران اصل

زعفران مقدار کمی

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

آب ۱ فنجان

نحوه تشخیص زعفران اصل

مرحله اول

برای تشخیص زعفران اصل از تقلبی یک آزمایش بسیار قدیمی و ساده وجود دارد که در هر جایی می توانیم آنرا اجرا کنیم. برای اجرای این آزمایش به یک یا چند نوع زعفران، کمی جوش شیرین به عنوان محک و کمی آب نیازمندیم.

 

 

مرحله دوم

برای شروع به تعداد زعفران هایی که داریم فنجان آماده کرده و فنجان ها را تا نیمه از آب پر می کنیم. مثلا اگر سه نوع زعفران مختلف داریم، سه فنجان آماده می کنیم. در ادامه داخل هر فنجان نصف قاشق چایخوری جوش شیرین می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله با یک قاشق کوچک جوش شیرین را هم می زنیم تا به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه از هر مدل زعفران، مقداری به فنجان ها اضافه کرده و مجددا با قاشق کمی مخلوط می کنیم تا زعفران ها رنگ بدهند.

رایحه دلپذیر زعفران، جزو جدا نشدنی انواع شیرینی ها و خورش های ایرانی است. البته در بعضی از…

مرحله چهارم

حالا فنجان ها را کنار می گذاریم و اجازه می دهیم رنگ زعفران ها به طور کامل خارج شود. پس از گذشت مدتی فنجان ها را بررسی می کنیم، اگر رنگ آب زرد مایل به طلایی باشد، یعنی زعفران ما اصل و با کیفیت بالا می باشد.

مرحله پنجم

در صورتی که رنگ زعفران بیش از اندازه مایل به نارنجی باشد، یعنی از رنگ های غیر طبیعی استفاده شده و زعفران ما تقلبی می باشد. شاید تا قبل از این آزمایش فکر می کردید که رنگ نارنجی غلیظ زعفران، دلیل اصل بودن آن می باشد.