یک متخصص تغذیه گفت: بیشتر ما گاهی اوقات سردرد داریم، اما میگرن اغلب طولانیتر از سردرد است و اثرات جسمی بیشتری نسبت به سردردهای معمولی دارد.
سمیرا مرادی اظهار کرد: میگرن یک سردرد شدید است که معمولاً در یک طرف سر و اغلب با حالت تهوع یا حساسیت به نور همراه بوده و باعث ایجاد تغییرات التهابی در سلولهای عصبی میشود که درد را ایجاد میکنند.
[دیسک کمر داری؟ به هیچ وجه جراحی نکن!!! «درمان فوری»]
دیسک کمر داری؟ به هیچ وجه جراحی نکن!!! «درمان فوری»
«خرید»
[yektanet-logo-sign]
تبلیغ
وی با اشاره به اینکه توجه به رژیم غذایی یکیاز بهترین سدهای دفاعی در برابر میگرن است، عنوان کرد: شما باید تلاش کنید تا غذاهای پیشگیرانه را در رژیم غذایی خود گنجانده و مصرف غذاهایی که باعث میگرن میشوند را محدود کنید.
مرادی ادامه داد: غذاهای طبیعی که مواد نگهدارنده یا طعم دهندههای مصنوعی ندارند، گزینههای مناسبی برای شروع برنامههای غذایی هستند.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه عدم مصرف محرکهای احتمالی در رژیم غذایی ممکن است به نفع افراد مبتلا به میگرن باشد، بیان کرد: طبق گفته کمیته پزشکان مسئول پزشکی که رژیمهای غذایی گیاهی را بهعنوان روشی برای بهبود سلامتی ترویج میکند، بیماران مبتلا به میگرن باید غذاهای بدون درد استفاده کنند.
وی عنوان کرد:PCRM مواد غذایی و نوشیدنیهایی مانند برنج مخصوصاً برنج قهوهای، شیرین کنندههای طبیعی یا طعم دهندهها، مانند شربت افرا و عصاره وانیل، میوههای خشک شده یا پخته شده، به ویژه انواع غیر مرکبات مانند گیلاس و زغال اخته، سبزیجات نارنجی، زرد و سبز مانند کدو تابستانی، سیبزمینی شیرین، هویج و اسفناج را بهعنوان غذاهای بدون درد معرفی میکند.
مرادی با اشاره به اینکه بنیاد میگرن آمریکا گوشت تازه، مرغ و ماهی را بهعنوان غذاهای میگرن طبقهبندی میکنند، افزود: نکته اصلی این است که از مصرف گوشتهای فرآوری شده، دودی و آبگوشت خودداری کنید.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: ازجمله سایر محرکهای میگرنی میتوان به استرس، مصرف الکل، تغییرات آب و هوا، تغییر در عادات خواب و مصرف داروهای خاص، این نکته را نیز باید در نظر داشت که اگر یک یا هر دو والدین شما مبتلا به میگرن باشند، ۷۵ درصد احتمال دارد که شما هم به میگرن مبتلا شوید، همچنین زنان در حدود سه برابر بیشتر از مردان به میگرن مبتلا هستند.