خورش کاری با تمر هندی/ غذایی برای سلیقه‌های تند

ستی مولایی؛ خورش کاری مرغ با تمر هندی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار هندی است که در بین ایرانی‌ها هم طرف‌دار دارد. پس اگر به غذاهای تند علاقمند هستید توصیه می‌کنیم حتما این خورش متفاوت را امتحان کنید.

 مواد لازم:

 مرغ: یک کیلو ران وسینه

 پیاز: یک عدد

سیر  له شده: یک بوته

 ماست چکیده: دو پیمانه

گوجه فرنگی رنده شده: چهار عدد

 رب گوجه: دو قاشق غذاخوری

  ادویه کاری دو قاشق غذاخوری

  روغن: سه چهارم پیمانه

 نمک فلفل زرچوبه: به میزان لازم

 آب تمر هندی: یک دوم پیمانه

مرحله اول

ابتدا داخل تابه روغن ریخته تا کمی داغ شود، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه زرچوبه داخل تابه خود تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

مرحله دوم

برای زیباتر شدن خورش مرغ‌ها را به یک اندازه خرد کرده و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زرچوبه را به خود بگیرد. سیر له شده را به مرغ اسلایس شده به همراه ادویه کاری، نمک، فلفل قرمز و ماست اضافه کرده و با مواد داخل تابه مخلوط کنید. در تابه دیگر رب را تفت داده و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

تمر هندی خورشتی را داخل ظرفی ریخته و روی آن آب جوش بریزید تا تمر داخل آب جوش حل شود. سپس تمر حل شده را از صافی رد کرده و عصاره آن را به مواد داخل خورش اضافه کنید.

مرحله چهارم

برای سرو این خورش خوشمزه و ملس چند پیمانه برنج را خیس کرده و دم کنید تا در کنار خورشت نوش جان کنید.

منبع:

https://www.tasteofhome.com/recipes/curried-beef-stew/