ستی مولایی؛ اگر میخواهید به راحتی به کودکان خود اسفناج بدهید، این بهترین گزینهای است که میتوانیم به شما پیشنهاد دهیم. برای تهیه این پای فقط کافی است خمیر آن را جدا پخته و مواد کیش را داخل آن بریزید.
مواد لازم برای 3 نفر
اسفناج خرد شده: 6 پیمانه
سیبزمینی پخته: 3 عدد
زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چای خوری
تخممرغ: 2 عدد
نخودفرنگی پخته: 1 پیمانه
پنیر فتای خرد شده: 1 پیمانه
گشنیز خرد شده: 4/1 پیمانه
پودر سوخاری: 1 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
بکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری
شیر: ۱ پیمانه
آرد: ۲ قاشق غذا خوری
کره: ۲۵ گرم
مرحله اول
سیبزمینیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس آنها را در یککاسه بزرگ بریزید. اسفناج خردشده، زنجبیل رنده شده، نخودفرنگی، پودر سوخاری، تخممرغ و ادویهها را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیش شما آماده شود.
مرحله دوم
در همین حین؛ مواد پایه کیش را آماده کنید. برای این کار ابتدا باید در یک کاسه مناسب کره نرم شده و تخم مرغ را داخل یک کاسه ریخته و با همزن دستی آن را مخلوط کنید؛ سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده تا زمانی که خمیر نرمی بدست آید و به دست نچسبد. برای تکمیل این کار یک ظرف را برداشته و کف آن را چرب کنید سپس خمیر را داخل آن قرار داده و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت 2 ساعت داخل یخچال استراحت کند.
مرحله سوم
در این مرحله فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس کف قالب را چرب کرده و خمیر را پهن کنید. روی سطح خمیر را با چنگال سوراخ کرده و به مدت نیم ساعت مجددا درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از استراحت آن را از داخل یخچال بیرون آورده؛ روی آن را حبوبات خام بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خمیر پخته شود.
مرحله پنجم
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه کیش را کمی تفت دهید تا آماده شود.
مرحله ششم
پایه کیش آماده شده را از قالب در بیاورید. سپس مواد لازم را داخل آن بریزید و مجدد آن را داخل فر قرار دهید.
مرحله هفتم
هنگامی که سطح رویی کیش طلایی رنگ شد، پنیر را روی آن ریخته تا خوش عطر و بو شود.
برای تزیین
قالب را از فر بیرون آورده و برای تزیین آن را آماده کنید. برای تزیین میتوانید از گوجه های گیلاسی و پنیر استفاده کنید.
منبع:
https://www.onceuponachef.com/recipes/spinach-quiche.html